Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Na de a hivatalos debian telepítő image-ben található .exe is ugyanúgy lyukra fut. Lásd előző hozzászólásom 2. képét.
Vagy ki kell(ene) venni a telepítőből, vagy fel kellene készíteni a W10-el való együttműködésre. Mert a jelenlegi állapotában tényleg csak arra jó, hogy a kezdőket elvigye egy zsákutcába.
-
warchef
tag
A másik hdd-re felraktam egy Mintet most, aztán bebootolt a gép. Tudom, hogy hülyeséget csináltam azzal, hogy menet közben rádugtam az SSD-t, de nem romlott el (egyenlőre) semmi . Ekkor újraindítottam a rendszert, majd simán elindult a Mint, ahol látta az összes, Debian által létrehozott partíciót.
-
honda 1993
senior tag
Mondjuk nem igazan sikerul kihamoznom ebbol, hogy pontosan mi is ez. ( csak reszben)
De nem ertem hogy minek kellene ez nekem egy driver telepiteshez. ( bar mondjuk amit linkeltel azt letoltottem, es telepitesnel hibat irt.

Mondjuk a haverom azt mondja hogy be kell irni a terminalba (shit+f2) hogy apt-get update, es allitolag ez megoldja a problemat. de nem tortent semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest