-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na de a hivatalos debian telepítő image-ben található .exe is ugyanúgy lyukra fut. Lásd előző hozzászólásom 2. képét.
Vagy ki kell(ene) venni a telepítőből, vagy fel kellene készíteni a W10-el való együttműködésre. Mert a jelenlegi állapotában tényleg csak arra jó, hogy a kezdőket elvigye egy zsákutcába.
-
warchef
tag
A másik hdd-re felraktam egy Mintet most, aztán bebootolt a gép. Tudom, hogy hülyeséget csináltam azzal, hogy menet közben rádugtam az SSD-t, de nem romlott el (egyenlőre) semmi . Ekkor újraindítottam a rendszert, majd simán elindult a Mint, ahol látta az összes, Debian által létrehozott partíciót.
-
honda 1993
senior tag
Mondjuk nem igazan sikerul kihamoznom ebbol, hogy pontosan mi is ez. ( csak reszben)
De nem ertem hogy minek kellene ez nekem egy driver telepiteshez. ( bar mondjuk amit linkeltel azt letoltottem, es telepitesnel hibat irt.
Mondjuk a haverom azt mondja hogy be kell irni a terminalba (shit+f2) hogy apt-get update, es allitolag ez megoldja a problemat. de nem tortent semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest