- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Archttila #6222 üzenetére
Azert mert masnak ez a velemenye ( es nem is alaptalan az amit mondtam ) meg nem kell felkapni a vizet, es elmagyarazni hogy miert olyan egyszeru , es miert jobb mint a windows .
Ugyanis ezen kar is lenne vitatkozni, mert a windows sokkal jobban megcsinalta ( EZT A RESZET ) az oprendszernek.
Ott ha letoltok valamit akkor fel is lehet telepiteni, meghozza ugy hogy rakattintok. ( na most itt nem ez a helyzet )
Ettol fuggetlenul meg erdekesnek tartom, viszont szerintem egyaltalan nincs igazad.
Probald meg kicsit mondjuk egy windows felhasznalo szemszogebol nezni a dolgokat, es valoszinuleg maris meg fogod erteni hogy miert irom ezeket.
-
honda 1993
senior tag
válasz
ubyegon2 #6220 üzenetére
Hat en nem tudom.
De az hogy letoltok egy programot, rakattintok hogy telepiteni tudjam es nem tortenik semmi ( egyebkent minden egyes letoltott programnal ezt csinalja ) szoval ez szerintem elegge gaz.
Inkabb hanyagolom egyenlore, mert nekem elegge durva hogy ennyit kll szarakodni egy driver telepitesevel.
minden esetre Koszi mindenkinek.
-
honda 1993
senior tag
Mondjuk nem igazan sikerul kihamoznom ebbol, hogy pontosan mi is ez. ( csak reszben)
De nem ertem hogy minek kellene ez nekem egy driver telepiteshez. ( bar mondjuk amit linkeltel azt letoltottem, es telepitesnel hibat irt.
Mondjuk a haverom azt mondja hogy be kell irni a terminalba (shit+f2) hogy apt-get update, es allitolag ez megoldja a problemat. de nem tortent semmi.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudja hogy honnan lehet letolteni hd 7870-hez a drivert ?
Debianra sehol nem talalok. ( csak windows-ra )
Es most 4:3-as keparanyban jeleniti meg a kepet, illetve a felbontas sem 1920*1080.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest