Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Akkor jól sejtettem hogy nem elég a 4GB
, köszi.
Régebben (honlapokat készítettem. php, mysql alapon.stb) és volt egy VPS-em ahol egy pár honlapot üzemeltettem, ott matattam sokat GUI nélkül a szerveren de már rég volt sokat felejtettem. Akkor még Ubi 10.04 vagy 10.10 volt ha jól emlékszem. Most win 8.1 van a gépemen de nagyon elegem van már belőle különböző okok miatt (most nem sorolnám föl) és amúgy is Raspberry-kkel is szeretnék foglalkozni ugyhogy a Debián mellett döntöttem, mivel ez "majdnem mindennek" az alapja. A telepítéssel nem volt gond, mármint végigmentem szépen az instrukciókon. A particionálást nem cifráztam egyenlőre minden ment irányítottan.
Teszt képen, próba képen ismerkedem a rendszerrel. Nagyon tetszik
most már nem akarok variálni maradok ennél. Fel akarom rakni a gépemre és ugyanúgy használnám mint eddig. Általában tanulás, sokat olvasok, net, programozás (C, C++) stb. Játszani nem sokat játszok, esetleg majd egy másik gépet csinálok tűzfalnak, webszervernek, biztonsági rendszernek stb.
Mennyi lemezterület kell akkor neki minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, köszi.