- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulank
üzenetére
Az a baj, hogy amit telepítettél az már igen régi, egyébként se a friss csomagokról híres a Debian, de napokon belül kinn a 9-es verzió, az csak frissebb lesz azért.
Én anno a Debianon a repókkal variáltam, ha frissebb kellett valamiből, itt láthatod is, milyen verziók vannak a stable, sid, strech és experimental repókban.
Debianban más bejelentkező csomag van, azért másabb, mint amit megszoktál, de gondolom a képernyő energia beállításait itt is meg lehet oldani, én anno Cinnamonnal ugyanúgy megoldottam majdnem mindent, mint Mint-en. Igaz szokatlan volt a régebbi Cinnamon verzió néha......
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Magisk
- Windows 11
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10---ig4g modem
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest