Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
válasz
üzenetére
Tegnap feltettem a Jessie Beta 2-t. Ami a jó hír a 7.7 stable-hez képest, hogy a HD4600-t (legalább is látszólag) már tökéletesen kezeli.
Ha neked bevállt, megpróbálok én is áttérni a Jessie Beta 2-re. (Jelenleg Wheezy backport van).
Hogy kell az átállást csinálni? Csak átírom a repsotitory-kat Jeassie-re a sources.list fileban-ben, és upgradelek?
Mármint azt tudom, hogy Jessie-re így kelláttérni, de mitől lesz Beta 2 ? Vagy a Beta 2 az aktuális verziója a Jessie-nek? -
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
Jó lenne már egyébként ha a kernelt is frissítenék 3.16-ról, mert valahogy nem olyan a teljesítménye mint kellene legyen

Már mindenhol leváltották, egyedül Debianon szenvedünk vele... Azért kíváncsi leszek, mi fog bekerülni a végleges verzióba. A 3.18 azért sokkal okosabb döntés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest