-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel #5920 üzenetére
Hát figy, nem tudom... ugyanolyan kártyánk van, sőt, nekem a kevesebb memóriás.. és itt most semmi bajom, minden úgy megy ahogy kell...
Lehet hogy nem így van, de esetleg az is lehet a "probléma" hogy Sony géped van, ami egzotikusabb hardver.
Talán abban a Sonyban van valamilyen egyéb komponens, ami nem szereti a linuxot.De korábban meg ugye nem volt baj vele.. szóval passz. Én azt javaslom mindenképp próbáld ki amit javasoltam.
Esetleg még kipróbálhatnád ezt a MATE-et is... Ez is gnóm, csak kevésbé csicsa. Ugyanúgy két panel van, nincs start menü stb.
(#5922) _BOZONT_: én is írtam, hogy ezt rakja fel...
-
_BOZONT_
tag
válasz
Fritz Teufel #5920 üzenetére
van jo par amd-s/ati-s notim dedikalt vga-val, apu-val debian 7/8-al eddig semmi problemam ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest