-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
CPT.Pirk #3703 üzenetére
Így próbáltam futtatni:
@debi:~$ su - aptitude install chromium-broswer chromium-broswer-l10n
Ismeretlen azonosító: aptitude
@debi:~$ su - root aptitude install chromium-broswer chromium-broswer-l10n
Jelszó:
/usr/bin/aptitude: /usr/bin/aptitude: nem futtatható bináris fájlIlletve így is:
su -l root dpkg -i csomagnev
Nem nagyon akarja.
@bambano: Kifejtenéd bővebben? Hogy lehet ez beállítani? A monitor beállításoknál úgy látom minden rendben (1280x800, 60 Hz), a hardvernél nem látok videokártyát.
@Youri, CPT.Pirk: Kösz és elnézést de újonc vagyok.
-
bambano
titán
válasz
CPT.Pirk #3703 üzenetére
Az ubuntu egy pénzes disztró, határidőkkel, meg mindenféle managerekkel megtűzdelve. Csak a nevében linux, a szellemiségében régen nem az.
a sudo-nak pedig van rendes konfigja, ahol megmondhatod, hogy ki milyen parancsot adhat ki.
a su - parancs nem mindig jó rootra váltáshoz, mert a grafikus programok nem fognak benne menni. megint mondtam volna, hogy van a gnome menüben root terminál, dehát halmazatilag hátrányos szegény a kde-vel
ha teljes rootra váltást akarsz, a legjobb az ssh -X root@localhost
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged