-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #3704 üzenetére
Igen, ez a határidő dolog zavart Ubuntunál, véleményem szerint ez a feszített kiadási menetrend a minőség rovására megy. Milyen dolog az, hogy telepítés után nincsenek ikonok a unityben, csak üres gombok? Pedig egy régi AthloXP + GF5200 pároson volt, szóval semmi extra nem volt a gépben. Győztem visszaállítani hagyományos Gnomera, az legalább működött. Aztán Debiant felraktam Ubi helyére, érdekes rögtön minden ment elsőre...
su - -t mindig terminálban használtuk, mert igazából csak ott dolgoztunk az órán. Egyébként KDE sincs annyira elveszve, ALT+F2-t lenyomva beírom a kdesu programnév kombót, és máris rootként fut a progi. Terminált is lehet ilyen módon futtatni, akkor rögtön #-al indul. Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, már egy ideje nem Gnomeoztam, valahogy nagyon bejött a KDE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged