Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Na látod valahogy a virtualizálás nem jutott eszembe, de lehet, hogy ez lesz. Mindenesetre fogalmam sincs, hogy miért nem megy a compizzal a kde.
Azt hittem bambano olvassa a topicot

Ezt a leírást te csináltad?
Nem is figyeltem, innen már szemezgettem a testing csomagokhoz, de az nekem a magyarral elpukkan, mert 403 valamelyik csomagra. Kénytelen vagyok az ftp.de.debian.org-ot használni.Alapból a hálózati ikonnál ugye nem látszik a hálózati kártya, mert benne van egy fájlban így grafikusan nem mutatja, legalábbis ezt olvastam mindenhol, ki kellett törölni. Az a baj, hogy mostanra pl. már fogalmam sincs mit.

A radeon install tippet is tőled lestem el innen a topicból és működött, utólag is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez a mondat angolul?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is figyeltem, innen már szemezgettem a testing csomagokhoz, de az nekem a magyarral elpukkan, mert 403 valamelyik csomagra. Kénytelen vagyok az ftp.de.debian.org-ot használni.