Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Lehet, hogy én keféltem el: benne maradt egy sor a xend-config-ban, amit a howtoforge-on talált leírás szerint commentbe kellett volna tenni.(valami '(network-script network-dummy)' ha igaz...) Miután azt kivettem, úgy tűnt, működik a stop/start.
Szóval jó-jó, hogy az ehhez hasonló megakadások a figyelmetlenségemből jönnek, de az ilyen reakcióitól valahogy a falnak tudnék menni...
Te tudod egyébként, hogy mit okoz ha a (network-script network-dummy) sor _és_ a (network-script network-bridge) egyszerre vannak jelen a konfigban?
Azon túl persze, hogy felakad a xend szeme egy restartnál... (szerk: itt most nem arra gondolok, hogy megkeresed doksiban vagy neten, mert az nekem is megy...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)