-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Lehet, hogy én keféltem el: benne maradt egy sor a xend-config-ban, amit a howtoforge-on talált leírás szerint commentbe kellett volna tenni.(valami '(network-script network-dummy)' ha igaz...) Miután azt kivettem, úgy tűnt, működik a stop/start.
Szóval jó-jó, hogy az ehhez hasonló megakadások a figyelmetlenségemből jönnek, de az ilyen reakcióitól valahogy a falnak tudnék menni...
Te tudod egyébként, hogy mit okoz ha a (network-script network-dummy) sor _és_ a (network-script network-bridge) egyszerre vannak jelen a konfigban?
Azon túl persze, hogy felakad a xend szeme egy restartnál... (szerk: itt most nem arra gondolok, hogy megkeresed doksiban vagy neten, mert az nekem is megy...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)