- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nem igazán értem. A su-val lépek be a terminálba rootként
Én se nagyon, sose érintett, így bakfitty, ha kihagyod a root jelszót, akkor mindet sudo-val tudsz csinálni, persze nálam mindig egy felhasználós volt minden gép. Ezeken is ment a su, de annyi értelme lenne, hogy ha hosszabb ideig kéne terminalban paranozgatni, akkor nem lépne ki a root jogom 5 perc múlva és nem kéne többször leírnom a sudo szócskát.
orbanelftars@Mint-20-3c-8570p:~$ sudo su
[sudo] ubyegon jelszava:
root@Mint-20-3c-8570p:/home/ubyegon#Ok, ez most Linux Mint, nem pont úgy van itt, mint Debianon.
régen amúgy XP meg Millenium alatt kelt-feküdt a rendszerem, mert minden Warezos sz*rt összeszedtem, ami csak létezett. Míg el nem kezdtem dolgozni, addig crackelt játékon kívül más nem volt a gépemen, velük együtt meg jöttek a sz*rok is.
Ez anno sokaknál így ment.
Utáltam telepítések után a virusírtó meg tűzfal felrakását, aztán jelzett is gyakorta a virusírtó, de valamit mindig bekaptam ettől függetlenül. Nyilván ma már nem így csinálnám meg kb azóta vannak is jogtiszta Wines licenszeim, mióta nem használok Wint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Utáltam telepítések után a virusírtó meg tűzfal felrakását, aztán jelzett is gyakorta a virusírtó, de valamit mindig bekaptam ettől függetlenül. Nyilván ma már nem így csinálnám meg kb azóta vannak is jogtiszta Wines licenszeim, mióta nem használok Wint.