- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #9976 üzenetére
Sajna tényleg az van, amit írsz, még talán 7-ig jó volt minden, de emlékeim szerint a 8-nál már volt gondom, live-ból telepítettem és a GRUB-ot nem rakta fel normálisan, szívtam vele, míg aztán írták valamelyik topikban, hogy ne live-ból telepítsem és akkor jó lesz....most nemrég meg behozták ezt a Calamaris helpert, persze a régi telepítősegédes kezdőknek kicsit nehézkes volt ez tény, de jóval részletesebben lehetett megcsinálni a telepítés beállításait, plusz már ekkor lehetett screenshotot is készíteni!
Ha képben van az ember debianilag, akkor ezek nem olyan eget rengető problémák. A kezdőket viszont meg tudja szívatni rendesen.
Én soha nem értettem egyet azokkal, akik kezdőnek Debian telepítését javasolták! Persze ha van kis affinítás a dolgok megismeréséhez, akkor hasznos lehet, amúgy meg ott a konyhakész disztrók garmadája!
Valóban sok kezdő megszívta, hogy csinált root jelszót is, utána már csapdában is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 6
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest