- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Válts szolgáltatót szvsz... UPC-vel csak a gond, csak a baj... legalábbis én csak ezt hallom vissza.
Próbáltad ugyanezt az OS-t/Konfigot más internet kapcsolattal? Dugd rá pl bobilnetre... lehet még azzal is jobb lessz...Ha bobilnettel is szakadozik kérdezz rá valami értelmesebb helyen ahol esetlegesen választ is kaphatsz... SZVSZ Magyar fórumok esélytelenek, ha komolyabb problémával szembesülsz...
a sok noob. Én is egy vagyok közűlük...
libera.chat #debian chanelen esélyes h találsz valódi segítséget.
Ha lekorlátozod a kapcsit akkor nem a csomagok vesznek el értelemszerűen... Csak lassabban érnek célba...
Nem is értem... ne korlátozz ... a csomagütemezés hatásosabb dolog ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest