- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Szerintem úgy néz ki, hogy menni fog. Most húztam fel a két virtuális szervert, illetve beállítottam azon a szerveren a programokat amiken a graylog megy. Először ugyanaz volt a gond, mint amikor elsőre írtam, hogy nem volt látható az Elasticsearch 9200-as portja. Egy más jellegű elasticsearch-ös fórumból kiindulva viszont annyival kiegészítettem még a /etc/elasticsearch/elasticsearch.yml fájl-t, hogy megadtam neki a network.host-ot arra az ip-re amin fut. Így már másik gépről is látható a port, ez kiderült az nmap -p 9200 a.graylog.szerver.ip.címeparancsból. Hogy valóban csak ez volt-e hiba azt csak később fogom tudni kideríteni, mert még sok idő amíg teljesen beállítom a graylog-ot és az elasticsearch-öt arra az állapotra, hogy azt a grafana fogadni tudja, az pedig sajnos nem ma lesz. Amennyiben ezzel kapcsolatban lesz eredmény (akár negatív akár pozitív) még jelentkezni fogok! Egyelőre mára beérem annyival, hogy a port elérhető lesz a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Milyen egeret válasszak?
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem úgy néz ki, hogy menni fog. Most húztam fel a két virtuális szervert, illetve beállítottam azon a szerveren a programokat amiken a graylog megy. Először ugyanaz volt a gond, mint amikor elsőre írtam, hogy nem volt látható az Elasticsearch 9200-as portja. Egy más jellegű