- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ok, köszi. Persze van egy terrás hdd-m, akkor ott nem lesz gond. Egyenlőre egy összedobtam egy régi gépet a teszt kedvéért, persze pont akkor halt be a 40GB-s hdd-je, de már annyira kíváncsi voltam hogy felküldtem a rendszert egy pendrive-ra
. Aztán a nagy gépemen egy virtuális gépre aminek adtam 26GB lemezterületet, ott nem volt semmi gond a GUI telepítéssel. Azt hittem azért mert a gazdagépen folyamatosan van net és közben rá is csatlakozott aztán menet közben szedte le a cuccokat a netről.
Gondoltam hogy a DVD-s telepítőnél benne kellene hogy legyen minden, de azért gondoltam megkérdezem, mert ha letörlöm a mostani rendszeremet és felrakom a debiánt, azért szeretném ha települne minden rendben asztali környezettel, ahogy a virtuális gépen. Nem akartam még utána harcolni vele ha csak szerverként települ, mert kicsit macerás lett volna (nekem most még) konzolból netet csiholni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Nvidia Quadro FX570
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Aztán a nagy gépemen egy virtuális gépre aminek adtam 26GB lemezterületet, ott nem volt semmi gond a GUI telepítéssel. Azt hittem azért mert a gazdagépen folyamatosan van net és közben rá is csatlakozott aztán menet közben szedte le a cuccokat a netről.