-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ok, köszi. Persze van egy terrás hdd-m, akkor ott nem lesz gond. Egyenlőre egy összedobtam egy régi gépet a teszt kedvéért, persze pont akkor halt be a 40GB-s hdd-je, de már annyira kíváncsi voltam hogy felküldtem a rendszert egy pendrive-ra
. Aztán a nagy gépemen egy virtuális gépre aminek adtam 26GB lemezterületet, ott nem volt semmi gond a GUI telepítéssel. Azt hittem azért mert a gazdagépen folyamatosan van net és közben rá is csatlakozott aztán menet közben szedte le a cuccokat a netről.
Gondoltam hogy a DVD-s telepítőnél benne kellene hogy legyen minden, de azért gondoltam megkérdezem, mert ha letörlöm a mostani rendszeremet és felrakom a debiánt, azért szeretném ha települne minden rendben asztali környezettel, ahogy a virtuális gépen. Nem akartam még utána harcolni vele ha csak szerverként települ, mert kicsit macerás lett volna (nekem most még) konzolból netet csiholni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Aztán a nagy gépemen egy virtuális gépre aminek adtam 26GB lemezterületet, ott nem volt semmi gond a GUI telepítéssel. Azt hittem azért mert a gazdagépen folyamatosan van net és közben rá is csatlakozott aztán menet közben szedte le a cuccokat a netről.