Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem értem én sem. Telepítés közben amikor a telepítendő programokat kell kiválasztani, bejelöltem az asztali környezetet és a hozzá tartozó dolgokat de a végén mindig azt irta hogy valamelyik csomagot nem sikerült telepíteni. De hogy mit, azt nem mondja. Utána minden lezajlik normálisan grub stb. de indításkor csak a konzolos felület jelenik meg mint a szervernél.
Az nem lehet esetleg a probléma hogy csak egy 4GB-s SD-re probáltam telepíteni?
Lehet hogy a GUI-nak több lemez kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bittorrent topik
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi