Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoltanz
    nagyúr

Igazad van teljesen, de azért a pénzügyekkel is elég nehéz már ráfaragni, mert sok dolognak kéne együttállni ahhoz, hogy gondba legyek mondjuk netbankolásnál vagy Paypalos vásárlásnál.

Én egyébként pont a kolléga esete miatt nem javaslom kezdőknek a Debiant, már a telepítésnél könnyű elrontani a dolgot. Jó, mondjuk zoltanz pont nem kezdő, de még nála is előfordul az, ami egy tipikus kezdőknek készült desktop Linuxnál nem fordulna elő.

Nyugodtan nevezhetsz kezdőnek/újrakezdőnek, sokat elfelejtettem. Főleg azokhoz képest akik a topikban megfordulnak. :B
    Ezt telepíteni nem vészes sztem, használatához viszont azért kell elszántság/idő/széles ismeretek, még az alap dolgokhoz is.

Emlékszem a Red Hat-ra 1997-ben mikor telepítettem még a partícionálásnál pl blokk-ról blokk-ra ki kellett jelölni a dolgokat stb. De ebben a Debian telepítőben is sok hangolási lehetőség van, az Ubi ehhez képest egyszerű szerszám, szekerce

tlac

Köszi! Egy appnál/globálisan a nekem tetsző GTK (verziót) hol lehet beállítani Fluxbox-ban, Xfce-ben? Most rendben megjelnnek az eszköztárak, de ugyanúgy alap GTK.

Új hozzászólás Aktív témák