Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
üzenetére
https://www.debian.org/Bugs/
https://bugs.debian.org/release-critical/Ha egy csomagban release critical bug van az adott release kiadásakor, akkor az nem kerül be a kiadásba. Ez viszonylag ritka dolog, mert a freeze időszak viszonylag hosszú, és elsősorban erre való. Általában a népszerűbb, fontosabbnak ítélt programok hibáira jobban koncentrálnak, tehát az általad említett Evolution nem valószínű, hogy erre a sorsra jutna egy ilyen esetben (más kérdés, hogy szerintem nem lenne kár érte
, de ez csak azért van, mert én nem szeretem)Az, hogy 'a tárolóból is kikerül' nehezen értelmezhető. A stabil kiadás tárolójába természetesen nem kerül bele, de attól még magát a programot nem dobják ki a Debianból, az unstable és testing tárolóban benne marad. Ahogy az oldstable-ben is, a stabil - értsd: már kiadott - release-ek tárolóiból nem kerülnek ki csomagok, és nem is kerülnek be újak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Autós kamera eladó
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, de ez csak azért van, mert én nem szeretem)