- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
Hali, a debian 8.1 van fent a gépemen egy mate felülettel, viszont akadt egy kis gondom. Nincs a gépen internet. Egyszerűen nem akar csatlakozni hozzá. Plusz itthon ki is lövi a hálózatot a többi gépen, ha bekapcsolom és bedugom a netkábelt a gépbe. 3-4 napja telepítettem fel rá a debiant, előtte 1-2 hétig egy Manjaro Linux volt, viszont teljesen másik hdd-n, csak az megadta magát, ezért egy 80gb-os hdd került be és akkor már debiant raktam rá. A gépet fájlszervernek, médiaszervernek szeretném használni, viszont nem vagyok valami nagy linux guru. 1-2 hónapja ismerkedem a linuxokkal. Mit tudnék kezdeni, hogy legyen net a gépen, illetve ne lőjje ki az ithoni hálózatot?
Manjaro linuxal tökéletesen ment az egész, viszont debianra volna szükségem, mert nekem kicsit bonyolult a manjaro és nem is igazán való arra, amire nekem a gép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diabetes - Cukorbetegség
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest