Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Két és fél év után előjött az első linuxos/debianos hibám. Éppen egy filmet néztem mpv-vel, amikor is a kép megfagyott a laptopomon. A hang ment tovább, de a kép teljesen megfagyott. Az egeret lehetett mozgatni, látszódott a kis nyíl, mikor jobb gombot nyomtam, akkor meg is állt a videó (hangja), de a kép ott maradt kimerevedve a képernyőn. Próbáltam kijönni teljes képernyőből, próbáltam bezárni a programot, de nem lehetett, a film egy képkockája foglalta el a képernyőt, akár mit nyomtam. Csak arra reagált a gép, hogy hosszan megnyomtam a kikapcsoló gombot (favágó módszer, tudom), így újra tudtam indítani a gépet. Nem tudom, mi lehet ez. Nézegettem a logokat, de semmi érdemlegeset nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest