Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Próbáltam kötőjel nélkül is de nem történt semmi, nem írt ki semmit miután beírtam. Vagy nem is kell h írjon semmit? Le van töltve pedig, a /home/oliver/ mappában van.
Telepítettem már máskor is így, nem értem most miért nem megy.Ezt meg miért írja apt-get update parancs kiadása után? Nem igazán világos.
W: Sikertelen letöltés: cdrom://[Debian GNU/Linux 8.0.0 _Jessie_ - Official amd64 kde-CD Binary-1 20150425-12:51]/dists/jessie/main/binary-i386/Packages Használja az apt-cdrom parancsot a CD felismertetésére. Az apt-get update nem használható új CD-k hozzáadására.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs