Hirdetés
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Egyszer elkezdtem telepíteni még anno a wheezy-t expert módban, de voltak olyan kapcsolók amik nem tudtam mire szolgálnak, így maradtam a defaultnál. A be és kikapcsolás amúgy engem sem nagyon izgat, viszont nálam is valóban gyorsabb lett. Főleg a kikapcs, leállítja az X-et és utána szinte azonnal kikapcsol. Olyan érzésem van mintha nem is állna le megfelelően a rendszer.
A classic gnome nekem még be is jönne, ha testreszabható lenne a kinézet, de nem az. Egyszerűen be van betonozva az egész :/
Az hogy testing lenne én nem vettem észre nagyon, semmi gondom nincs vele, leszámítva hogy még mindig nem sikerült megoldani az xfce screensaver problémát
Az iwlwifi meg önmagában nem működik, az interfaces-be eddig simán beírtam a kellő datát, és már ment is a wifi, most meg kénytelen voltam felrakni a wicd-t is.
Szumma: kicsit jobb lett mint a wheezy, több minden működik könnyebben.
(#6250) Friczy
Köszi, az alapokkal azért tisztában vagyok
Debian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.
Este ha gépemhez jutok megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Debian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.