Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
karamblo
tag
Sziasztok. Már régóta szeretnék feltenni Debiant az egyik gépemre, tanulni a rendszert, kisérletezgetni. Nem nagyon szoktam fórumozni, csak ha már nincs más lehetőség.

Feltettem Lennyt, Squeeze-t, a wifit képtelen voltam beüzemelni. Csak wifi-m van, és Vodafone-os mobilnetem. Ubuntu és Crunchbang megy mindkettőn, csak Debian nem.
Jövő héten elviszem a gépet vezetékes netre, a kérdésem az, milyen csomagokat töltsek le , hogy majd wifi-ről is elérjem a netet? És próbáljam -e meg a Wheezy-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest