Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon
    Korrektor

Szeretnék feltenni a notebookomra egy Squeeze-t, de telepítéskor nem találom a megfelelő partíciót. Alapjáraton egy Win7 üzemel a gépen, és egy 750-es vinyó van a gépben ami négy partícióra lett felosztva.
    Viszont a Debian telepítőben csak 2 primary partíciót mutat (plusz a 100megás blőd Win partíciókat), az egyik 100 gigásat, amin a Win7 van, és egy ~642 gigásat, amin a többi cuccom van.

De ebből csak a 100gigás Win7 a valós, 642-es partícióm nincs is, mert a vinyó le van osztva még egy 488GB-os, 80-as, és egy 30-as partícióra, és ez utóbbira szeretném feltenni a debilt, de a telepítője meg nem látja...

A 30-ast próbáltam először formázatlanul, most NTFS-re van formázva de úgy sem látja külön, csak egyben, 642-esként...

Tehát végülis egy rendszerpartíciót lát (Win7), meg egy nem rendszert, csak nem értem hogy mért van ez így.. Régen simán látta a Lenny a windowsos partícióimat.

Nah gondoltam hogy ezzel igazából nem lehet mit csinálni, egyébként nem graphic install alatt van ez, de majd azt is kipróbálom, bár gondolom nem lesz különbség. De úgynézki akkor újra kell particionálni majdnem az egész vinyót, viszont így meg külső vinyóra kell másolgatnom a dolgaimat. Flame on: tuti hogy a win hibájából van ez...

Új hozzászólás Aktív témák