- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
bambano #4454 üzenetére
Ez lehet szerintem is, mert nem azért indul lassan mert terhelne bármit is, minden nyugalmi helyzetben van. Ebbe a jelenségbe eddig amúgy csak debian alatt futottam bele, és csak wheezy-re felfrissítve. Squeeze-n tartva a rendszert indulnak rendesen. De vajon mire várhatnak? Hogyan tudnám én ezt kideríteni?
(Jester01: Már annyiszor megkaptam hogy aki kde-t használ... pedig nem. Csak egy két programot alóla amit abban találok legjobbnak. Ez pedig a krusader és az amarok. Ezektől nem találtam számomra megfelelőbbet más felületre írtak között, de nem is baj mert minden más rendszeren szépen futnak lxde alatt is, és azt szeretném ha ez a debianon is így lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest