- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen monitort vegyek?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Debian 5.0.4-et raktam volna VBoxba. (mondjuk mindegy, de) több telepítőt és módot is használtam (cd, dvd, expert grafikus, grafikus), de bármelyiknél is a Szoftverek kiválasztása és telepítése hibajelzéssel félbeszakad, a grubot vagy a lilo-t már nem is engedi telepíteni. így nem is mentem tovább, csak szimplám elkeseredve kiléptem, bár logfile-nézegetést is ajánlott. csak nekem ez fura kicsit, hogy egy nem bebootolható rendszeren hogyan nézzem meg? persze, livecd, meg hasonlók. de ha nincs? plusz dvd-s telepítés közben kérdezte, akarok-e más cd/dvd-t átnézni vagy netről telepíteni. mindkettőre nemet mondtam, ehhez képest mégis a netről töltött le csomagokat, bár az előző lépés miatt kimaradt a tükörbeállítás is. javaslat? persze, lehet az is, hogy csináljam megint, és logfile-ozzak.
de ha valakinek egyéb ötlet, azt sem bánom. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest