Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Feltelepítettem a Bullseyet, majd frissítettem az összes csomagot backportsra. Frissítést követően letöröltem a Steamet, mert valamilyen érthetetlen okból nagyon lassú volt a letöltési sebesség rajta és gondoltam újratelepítem.
Valamiért nem engedi, ezt írja ki a terminál:
****@****-desktop:~$ sudo apt install steam[sudo] **** jelszava:Csomaglisták olvasása... KészFüggőségi fa építése... KészÁllapotinformációk olvasása... KészNéhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelentheti, hogyegy lehetetlen állapotot kért, vagy ha az unstable disztribúcióthasználja, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy kilett mozdítva az Incoming-ból.steam:i386 : Függ ettől: libudev1:i386 de az nincs telepítésre megjelölveAjánlja: libasound2-plugins:i386 de az nem telepíthető
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eljött a Messenger.com vége
- Revolut
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Magisk
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest