Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Feltelepítettem a Bullseyet, majd frissítettem az összes csomagot backportsra. Frissítést követően letöröltem a Steamet, mert valamilyen érthetetlen okból nagyon lassú volt a letöltési sebesség rajta és gondoltam újratelepítem.
Valamiért nem engedi, ezt írja ki a terminál:
****@****-desktop:~$ sudo apt install steam[sudo] **** jelszava:Csomaglisták olvasása... KészFüggőségi fa építése... KészÁllapotinformációk olvasása... KészNéhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelentheti, hogyegy lehetetlen állapotot kért, vagy ha az unstable disztribúcióthasználja, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy kilett mozdítva az Incoming-ból.steam:i386 : Függ ettől: libudev1:i386 de az nincs telepítésre megjelölveAjánlja: libasound2-plugins:i386 de az nem telepíthető
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Spórolós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest