Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
batman91
üzenetére
Én most csinálom a platinát ps3-on.
Az sokat segít bármilyen fokozaton ha tudod mikor honnan mi jön.
Anno pc-n meg volt ez fejben és most konzolon próbálok emlékezni. Inkább úgy mondom hogy megint elkezdtem megtanulni. Mert ugye zealot felett a 3 mentéses hardcore fokozaton már nem nagyon van lehetőség csak akkor reagálni mikor már előjöttek.
Én a force gunt szerettem az elsőben de ott még gránát volt a secondaryje nem ez a sugár. Erre nem emlékszem mit tud maxon.
De én most a contact beam re esküszöm. Maxon a másodlagos lövése sztázisolja a körülöttem lévőket és aki nem bírja azt szét is tépi első lövésre.
A játék végét mikor már jön a regenerálós, ezzel szoktam lenyomni. 2 lövéstől leszakad annak is mindene és sztázist is kap.
Sok jó fegyver van. Inkább izlés kérdése hogy mi a jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest