Hirdetés
- Apple MacBook
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
3.Aragorn
üzenetére
én most viszem lehetetlen fokozaton. kell hozzá pár végigjátszás mert kell tudni hogy hol mikor és hányan jönnek.
egyébként az első részben a szörnyek leggyorsabb megölési módja ha a két karjukat levágod.
tudom hogy a láblelövés lassítja őket de van sokszor hogy kúsznak tovább. ha levágod a két karjukat akkor egyből meghalnak és ha van náluk cucc az ki is dobják.
a legjobb fegyvered pedig a lövés mellé a sztázis amivel belassítod őket és úgy van időd tárazni vagy életet tölteni vagy főleg pontosan a végtagokra célozni.
gondolom az tudod hogy a fejlövés és a testre lövés ebben a játékban csak tölténypazarlás.
kinézissel meg tárgyakat tudsz hozzájuk vágni. pl a saját levágott hegyes karjukat vagy piros robbanós palackokat stb..
a nézet meg ilyen és kész. bár én el nem bírnám képzelni belsőnézetben. lehet mert megszoktam de nekem eleinte is tetszett ez a nézet azóta meg imádom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest