- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
Sziasztok,
A gepemben van 512 MB DDR400 memoria es ma vettem melle meg 512-t. Betettem, a gep elindul, de a windowsot nem tudja betolteni. Kiprobaltam kulon-kulon es ugy jol mukodnek, de egyutt valamilyen okbol kiakasztjak a gepet. Az is erdekes, hogy ha mindkettot beteszem, bootolaskor a DRAM clock 333 MHz (es persze windowsot kivagja miutan felig betolti), kulon meg mindket esetben 400. Mi lehet az oka?
reszletek:
regi modul: VDATA DDR400 (3) 512 MB. Kulon beteve a BIOS a kovetkezo ertekekre allitja: 3-4-4-8, de jol megy CL 2.5-el is.
uj modul: VDATA DDR400 (2.5) 512 MB. Kulon beteve a BIOS a kovetkezo ertekekre allitja: 3-3-3-8, de jol megy CL 2.5-el is.
Rendszer: ASUS KS-MX, csak 2 memoriafoglalat van rajta, ugyhogy sokat nem tudok kiserletezni. Biosban a DDR reference memory auto-ra van allitva, kulonben is csak 2.5 es 2.6 kozott lehet valasztani. A64 2800+ proci, csak single channel-t tud.
Van valakinek otlete mit kellene csinalnom hogy mukodjenek egyutt? Valami rejtett beallitas a biosban vagy hasonlo? Meg soha nem volt ilyen problemam nem tudom mihez kezdjek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest