- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
Sziasztok,
A gepemben van 512 MB DDR400 memoria es ma vettem melle meg 512-t. Betettem, a gep elindul, de a windowsot nem tudja betolteni. Kiprobaltam kulon-kulon es ugy jol mukodnek, de egyutt valamilyen okbol kiakasztjak a gepet. Az is erdekes, hogy ha mindkettot beteszem, bootolaskor a DRAM clock 333 MHz (es persze windowsot kivagja miutan felig betolti), kulon meg mindket esetben 400. Mi lehet az oka?
reszletek:
regi modul: VDATA DDR400 (3) 512 MB. Kulon beteve a BIOS a kovetkezo ertekekre allitja: 3-4-4-8, de jol megy CL 2.5-el is.
uj modul: VDATA DDR400 (2.5) 512 MB. Kulon beteve a BIOS a kovetkezo ertekekre allitja: 3-3-3-8, de jol megy CL 2.5-el is.
Rendszer: ASUS KS-MX, csak 2 memoriafoglalat van rajta, ugyhogy sokat nem tudok kiserletezni. Biosban a DDR reference memory auto-ra van allitva, kulonben is csak 2.5 es 2.6 kozott lehet valasztani. A64 2800+ proci, csak single channel-t tud.
Van valakinek otlete mit kellene csinalnom hogy mukodjenek egyutt? Valami rejtett beallitas a biosban vagy hasonlo? Meg soha nem volt ilyen problemam nem tudom mihez kezdjek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lexus, Toyota topik
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest