- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Igen köszönöm. Guglival kezdtem de nyilván valami rossz kulcsot adtam be először, de aztán megtaláltam. Meg ráadásul ezt már régebben is megnéztem, tehát emlékeznem kellett volna, de úgy látszik öregszem

De ha már itt tartunk: SS, vagy DS a jobb bármilyen, pl. melegedés, hűtés, mit tudom én mi szempontából? Na erre tényleg nem találtam a guglin választ, vagy ha igen, tényleg lankad a figyelmem. -
Celithrandi
addikt
jelen esetben, nekem legkésőbb pénteken kell valami, szerintem veszek 2 giga kingmaxot és majd januárban bp i nagykerből hozok vlamit és eladom a kingmaxot.
ramot nem vennék engliából, volt már elég gyári hibás ramkészlet a kezembe ahhoz, hogy ne akarjak fél európán át gariztatni
procit inkább vennék kinntről
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi