- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
a Maximus Extreme konkurense valóban nem jelent még meg, ha csak nem tekintjük a P5E3 Premiumot annak. 4 magos processzor esetén a DDR3 1800 elérése nem minden esetben lehetséges. de ez sosem a kivárástól függ, hanem a szerencsétől. 1 hónap alatt nem lesz itt akkora változás, amitől letisztulna a piac.
SimonYana az, hogy kipróbáltad az összes P35 és X38 lapot kicsit információ hiányos. ismereteim szerint eddig csak DDR2-es platformon utaztál. a DDR3 kicsit más. Lala első szériés X38-as lapba futott bele, amivel nem volt szerencséje. sajnos! én is belefutottam a P5E3 WS Pro-ba és sajnos ugyanaz a hiba jelenség mutatkozott, ami az első szériások esetén, mégpedig, hogy az 1 : 2 FSB : RAM osztó nem működik. így a DDR3 nem hogy megmutatta volna az erősségét, inkább gyengélkedett. Maximus Extreme-nél ez a hiba nem áll fent. gyönyörűen hasítanak benne a RAM-ok, és annyin amennyit a CPU elbír. én bátran merem ajánlani bárkinek. ami hibája van, az úgy is csak extrém tuningnál minősül hibának.
sok sikert a helyes döntés meghozatalában
-
SimonYana
addikt
Nem szolszközbe.Nagyon helyes , hogy kifejted véleményed.Természetesen nem emlitettem fentebb,de természetesen a procit is váltom,mihelyt kijönnek a 12 mb chas-es quadok.
A lappal mindenképpen megvárom az X48-at,mert már végig teszteltem az összes P35 és X38 lapot,de bár netettem volna!.
Remélem ennél csak jobbak lesznek,mert ha rosszabb lesz az már el sem indúl!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest