- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- VGA hiba
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Van 4 DB 4GB-os Ballistics Tactical Tracer DDR3 (blt4g3d1869dt2txrg) modulom. Ezeken kétoldalt vannak különálló hűtőbordák.
Csináltam egy nagy hülyeséget. Elraktam őket egy másik fajta modul tartójába amibe ugyan picit feszült, de nem gondoltam, hogy ebből baj lehet.
A 4 modulból 2-nél az egyik oldalon lévő hűtőborda részben levált a chip-ekről. Szerencsére a chip-eknek nem lett baja, a gépem gond nélkül megy velük. Kézzel visszanyomtam rá, de éppenhogy csak ráragadt, ugyanis a thermal pad ragasztófelülete vált le féligmeddig.
Nem tudom mitévő legyek. Találtam neten ilyen hővezető ragasztót (AG TermoGlue). Vegyek ilyet és ragasszam vissza rá a meglévő thermal pad-ot vagy eleve egy új ragasztós thermal pad-ot kellene vennem? Azt se tudom milyen vastagot, még sose csináltam ilyet.
Tudnátok nekem tanácsot adni?Köszönöm
Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest