- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Van 4 DB 4GB-os Ballistics Tactical Tracer DDR3 (blt4g3d1869dt2txrg) modulom. Ezeken kétoldalt vannak különálló hűtőbordák.
Csináltam egy nagy hülyeséget. Elraktam őket egy másik fajta modul tartójába amibe ugyan picit feszült, de nem gondoltam, hogy ebből baj lehet.
A 4 modulból 2-nél az egyik oldalon lévő hűtőborda részben levált a chip-ekről. Szerencsére a chip-eknek nem lett baja, a gépem gond nélkül megy velük. Kézzel visszanyomtam rá, de éppenhogy csak ráragadt, ugyanis a thermal pad ragasztófelülete vált le féligmeddig.
Nem tudom mitévő legyek. Találtam neten ilyen hővezető ragasztót (AG TermoGlue). Vegyek ilyet és ragasszam vissza rá a meglévő thermal pad-ot vagy eleve egy új ragasztós thermal pad-ot kellene vennem? Azt se tudom milyen vastagot, még sose csináltam ilyet.
Tudnátok nekem tanácsot adni?Köszönöm
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Chieftec CTG-500-80P -500W tápegység
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest