Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Áhhh akkor már értem
De én csak azt láttam, hogy FSB csak 18Mhz különbség, és a memód meg már nem is emléxem, de talán majdnem a duplája MHz-n ketyegett hasonló időzítéseken, a procid meg atomra meghúzva, meg faxa alaplap, nem az én Asrock 775DUAL 880pro-m ellenfele pont egy asusés ez mellett még neked kevesebb 200-al és én ezen akadtam fönn
De senki nem tudja egyébként azt, hogy mért van az, ha a procimat, vagy a memómat húznám, mért csökkennek drasztikus lépésben az eredményeim??? -
Mr.Skynet
senior tag
Szia!
Most akkor mi a fene történik a gépeddel? vagy az enyim lehet egy X-akta?
Mert neked húzva ''csúcs'' deszkába, naon jó procc mellett, odab@sz memókkal, kevesebb mint nekem a hitvány Asrockomba alap no tuning beállításoknál...
Itt a bizonyíték: [link]
Ne érts félre nem elkeseríteni akarlak meg túl licitálni, csak most akkor érdekelne mi a baja a gépemnek, mert ha meg húzom a gépem, csökkennek az eredményeim, most meg alapon jobb az eredménye mint egy erősebb gépnek ???
Valaki légyszi magyarázza meg ezt nekem... mert naon érdekel, mért csinál ilyeneket...
MOD: És nem csak az Everest, a Sandra is érdekes dolgokat ír néha...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged