Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz S.Feri #123 üzenetére

Csövi :)
    Egy szóval se mondtam, hogy fontos :D de remélem azt az 1,8V 5letedet, nem a foglalatról olvastad le, és nem arra gondolsz, hogy a ddr2 ''mezei'' ramok mind 1,8V-al mennek... :U
    Egyébként, csak azért lennék kíváncsi, mert van egy olyan beállítása a biosomnak, hogy valami: DDR2 ram volt----> auto, low, high és ha beterhelve (2*prime95) auto: 30C ha low: 23-25C high: ott felmegy 35C-re és csak kíváncsi lennék, mégis mennyire változtatja a feszültségeket, bár azt se tudom mi az a határ hőfokba ami már veszélyes, de mind a 3 modba ha semmit nem állítok (no tuning, default minden) és csak ezeket buzerálom, akkor is minden hogyan stabil a 2*prime95 ''ram+proci teszt'' ~6órán át.... :)

És csak érdekel, mennyit kap a 3 féle modba, mert ha a hőfok változik, (a szobába a mérések idelyén 21-22C), 1óránként mértem és átlagoltam így jöttek ki a méréseim...

Egyébként nem túl hidegek a memóim :F azt hittem, hogy ddr2 meg, hogy borda gyárilag, meg sok-sok mhz majd melegebb lesz, mint a régi sima ddr memóim :U vagy ennyit számítanak az időzítések, a melegedésbe :F

Aktív témák