- Milyen monitort vegyek?
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Memphysto
tag
válasz
FehérHolló #3169 üzenetére
nem nem !
valószínűleg én nem voltam világosde 1 villamosmérnököt interjúvoltam meg, akiknek kell informatikát tanulni!
De ez mindegy a lényeg ugyanaz -
Memphysto
tag
válasz
FehérHolló #3163 üzenetére
már megkérdeztem 1 et!
De mind egy hiszen ''A DDR már letűnőben van, a két főbb processzorgyártó, az Intel és az AMD mikroprocesszorai is DDR2 memóriákkal működnek együtt.''
Azért gondolom nincs érzékelhető különbség, főleg hogy nana sec-ben mérhető a késleltetés
De azért kösz a választ -
Salvador20
őstag
válasz
FehérHolló #2974 üzenetére
nincs semmi gond, én sem vettem komolyan nyugi....
[Szerkesztve] -
Salvador20
őstag
válasz
FehérHolló #2972 üzenetére
csak ironizáltam róla, hogy még sok embernek dc-je, meg ddr2-je sincs, de már a határon van mindenféle újítás....nem kell komolyan venni mindent, attól megöregszik az ember
Mod: Meg ha 1X lesz türelmed és érdekel, keresd vissza az akkor beszólásom erről a quad dologról, akkor is csak hülyeség szintjén említettem meg semmi komoly dologra nem gondoltam, és igazad van! Fogalmam sincs, hogy mi áll a háttérben és nem is bírnám átlátni....ezért ülök én végfelhasználóként a gépem előtt és ezért nem egy fejlesztőcégnél vagyok valami nagyokos.....
[Szerkesztve] -
Salvador20
őstag
válasz
FehérHolló #2969 üzenetére
nem is akartam bele gondolni a hátterébe+levélhez is lusta lennék, amugy meg a t*köm tele van az összes fajta új szabvánnyal, mert 2 éve vettem legutóbb gépet, és most jan. amikor újból vettem gépet, azt sem tudtam merre vagyok arcal a szgép piacon, úgy éreztem, hogy majd megoldom az up-ot 150E-ből, és tartok 1 hónap alatt 325E-nél nettóban! Úgyhogy ne legyen csak semmiféle quad, meg ddr3 ram, meg am3, meg pci-express 2.0, mert bekattanok, kidobom a gépet és veszek egy 1,4Ghz-es laptopot.....
-
westlake
félisten
válasz
FehérHolló #111 üzenetére
egyeb hozzafuznivalo?
[link] -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #109 üzenetére
Oh bocsánat, kicsit továbbgondolkodtam, és rájöttem, hogy lehetséges a dolog. OCZ PC2-8800 Golddal biztos meg lehet pl csinálni.
De akkoris erősen valószínű, hogy a stressz teszt rövid időn belül (= 0-2 óra) hibát dobjon ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest