Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Köszi az infót. Én eddig tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az alaplappal... Nem akarok én agyonhajtani se memóriát, se procit... Csak ha egy kicsit szükségem van több plusszra, akkor ne 20-30 Mhz legyen az, amit ki tudok sajtolni, hanem mondjuk 100-200 Mhz. Az én Corsair ramjaim mennek 1Ghz-en is Bár eddig nem sokat hajtottam úgy... max 3-4 óraát, ameddig kipróbáltam és játszottam vele egy kicsit, hogy teszteljem.
Nem tudom, hogy ez a lap hogy viszonyul a DDR3 ramokhoz, de ha csak fele olyan jól, mint a Corsair memóriáimhoz, akkor meg vagyok vele elégedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest