- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Nem. Amennyiben mindegyik f1-es sorozat tccd-vel van szerelve, ebben az esetben sem garantált a ddr-600, csak az erre a sebességre hitelesített kittel.
Ugyanis tccd és tccd chip között is, mint ugyanazon procikból is, van jobb, és kevésbé jól sikerült darab.
Ergo a jobb darabok kerültek a gyorsabbakra, a rosszabbak a lassabbakra.
Ettől még könnyen lehet hogy fog menni 600-on egy alacsonyabb sebességre hitelesített ram, de ez nem biztos!
Üdv,
dbius -
dbius
veterán
válasz
Overlocker #246 üzenetére
Ne haragudj, de szerintem az sok érte. Ok, hogy a Tied megy annyit, amennyit belinkeltél, de hát jelenleg is lehet külföldről még rendelni ezt a típust kevesebb, mint 200 dollárért, élettartam garival (nem usából, hanem európából)...
De azért thx! -
dbius
veterán
sikerült kipróbálni 4db ilyen memóriát, hogy mennyit mennek együtt?
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker #234 üzenetére
találtál már fekete stackert? ha nem keresd meg tts-t, mintha rebesgette volna a stacker topicban, hogy fog szerezni!
-
dbius
veterán
hi.
no sikerült elérni a 3000-et a procival, 10*300-on, szinkron rammal, de egyenlőre MÉG nem stabil a rendszer, super pi 32m a 3. loop környékén elszáll kerekitési hibával.
a venus topicba beraktam a képeket.
remélem sikerül stabilizálni... Nagyon király lenne. -
dbius
veterán
válasz
Overlocker #232 üzenetére
ez igen kérem!
GRAT!
-
dbius
veterán
tegnap keresgéltem, és megakadt a szemem egy srác aláírásán. dfi lapja volt, és DDR690 körül ment neki két modul... csak ez maradt meg bennem, lehet megkeresem holnap és belinkelem! Viktor (hardware) nem kölcsönözne egyébként egy teszt erejéig?
-
dbius
veterán
az én ramjaimnak mi a neve? pontosan úgy írtam be az adataimhoz, ahogy szerepel a topicjában is. azért azt még nem árt tudni mielőtt cserélnél, hogy attól hogy egy tesztben mennyit megy egy modul nem garancia arra, hogy ugyanolyan ram amit venne az ember szintén fog annyit menni... sajnos...
ezért mondtam azt, hogy reménykedem, hogy az enyém is a jól húzhatóak közé tartozik...
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
4 modul esetében valóban elég rizikós a tuning. legalábbis amd esetében. intelem SOHA nem volt, arról nincs tapasztalatom. sajnos még nem tudom hogy mit bírnak a ramjaim mert most raktam össze ezt a kofigot, és várok egy jófajta 7900 gtre. de ebben a lapban a tesztek szerint ezek a modulok mentek 616-on is. de ha én elérném vele a 600-at, akkor már nagyon nagyon jó lenne.
majd meglátjuk. -
dbius
veterán
válasz
Overlocker #185 üzenetére
ezen tccd 400-as gskillek a tesztek szerint egész jó arányban bírják a 600-at, de a Te eredményed valóban VERY NICE! CONGRATULATIONS, SIR!
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker #183 üzenetére
TCCD, gondolom.
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker #181 üzenetére
ezzel teljesen egyet kell értenem! egészen pontosan milyen típusú a ramod (gskill azt látom)? bocs, ha már leírtad, de nem olvastam át az egész topicot.
-
dbius
veterán
Grat! Nem semmi eredmények ezek. Nemhiába, dfi alkot jó lapokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- További aktív témák...
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged