Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlackDevil

aktív tag

válasz nanorambo #1957 üzenetére

nem tudom mik ezek a bugok meg nem is tudom hogy mik de már azon gondolkoztam hogy vga vram-ja besz@rt, de most meg jó és nem csinálja farcry4-nél is csinálta de most meg watch dogs-ba meg dayz-be se csinálja azt.
    most szerintem még bugosabb mint valaha, kari reset random halál a semmitől?! régi karit mutatja néha a főmenübe mikor 3 napja az már halott... persze a semmitől halt meg az is....
    majdnem full ghillie szettem volt most meg egy nettinget se találok sehol végigrohantam egész parton 100 szerveren kb és semmi már az ideg szétvet ettől az alfának sem mondható bughalmaztól!! remélem hogy az új motorral már nem lesz ekkora szerencsétlenség mert szeretnék játszani vele mert leköt és nagyon jó de hát így? mi ez meg hogy kilép meg lerakja tálcára úgy hogy vissza se jön onnan meg homályos a kép de beállítások/videó-ra kattintok és már jó? meg ilyen baromságok.
    hullámzik a fal meg a fák meg minden hullámzik mint ha kib@szott atlantisz lenne az egész áááá :W

valakivel toljuk már együtt mert már így gáz egyedül! csapatba toljuk vagy valami :DDD
    legalább a random halál miatti cuccvesztést így elkerüljük, felvesszük míg vissza nem ér a másik vagy valami :D

Új hozzászólás Aktív témák