Új hozzászólás Aktív témák
-
bugylee
tag
Nekem is volt már pár hasonló szitum. Az utolsó az volt, mikor találkoztam egy német csókával akin megesett a szívem és adtam kaját meg vizet. Közben megjöttek a társai is, és egyszeriben hatan lettek. Kérdezősködtek mit, hol, hogyan, eközben mögöttem befutott a hetedik. HC ugye nincs külső nézet és nem láttam, h baltával nyit, mire rám rontott a többi is. Az eredmény 6 hulla, a hetedik, akivel elsőre dumáltam bocsánatot kért a társai miatt. Elengedtem, aztán meggondoltam és kinyírtam azt is. Szal 7:0 lett a javamra.
Full gearben vagyok, M4 a kézben, sisak meg minden, de le akarnak baltázni az állatjaik. Na azóta aki nem áll egyhelyben nekem háttal mialatt pofázik, arra lövök.
-
m3gyo
csendes tag
Hát ha megkapjuk az exp-en levő 0.48-at akkor menni fog a sátor, és a prezisztencia is. Sajnos viszont a loot elviekben szegényebb a 0.48-on legalábbis ezt olvasni az angol nyelvű fórumokon. De talán már menni fog a helicrash is, de én azzal is beérem, ha megy a sátor és javítódik a zombik hitbox-a.
-
salmiakki
tag
Amit látsz ott táskákat a földön, mint tele van
Az a baj, hogy katonai eszközöket nem sikerült szerezni, csak kaját, piát, milliós nagyságrendben cipőket és pár sátrat. Egyébként tényleg nagyon ritka még, mert olyan 50-ből 1x rak ezekbe a bódékba sátrat, remélem ez azért nem marad így.
-
RockHaRD
addikt
Nemtom, de én tegnap felraktam kb 2 hónap után a játékot, majd 10 perc után letöröltem újra...
botrány, hogy jön valaki szembe, intenék neki, de hiába nyomom az F1-et, semmi nem történik. A csávó már egy kilométerre volt tőlem, mire úgy gondolta a játék, hogy akkor most elkezd integetni...
Szánalmas, hogy arra van idejük, hogy szaros fölösleges plusz contentet rakjanak a játékba, de lényegében semmi nem változik. (Dean Hall arca ugyebár kurva fontos volt a játékba.) Ha megnézitek, kb havonta jön egy verziószámot emelő patch, vagy még ritkábban, ami azt jelenti, hogy nagyjából még 50 hónap, mire a 0.47-ből 1.0 lesz
H1Z1 jön nem sokára, abban legalább lesz tartalom megjelenéskor. Sőt, a Forest hamarabb kap szerintem multit, mint a DayZ normális dolgokat.
-
m3gyo
csendes tag
Jaja se sátrat, se heli crasht, és ne várd, hogy lesz loot restart után nyitott helyiségekben, mert a loot respawn se megy, és ne dobj el semmi, hogy majd visszajössz érte mert restartkor bizony el fog tűnni (2-4 óránként).
Azaz szinte semmi nem valósult meg a patchben ígértekből ami mégis az is olyan magyar narancsosan. Az új zombi útvonal keresés is kicsit bugzik még, mert bejönnek simán a házba zárt ajtón keresztül is. De cserébe akkorát ütnek mint Mike Tyson fénykorában. A közelharci fegyverek meg hát időnként beakadnak, fejbe csapni valamit szinte lehetetlen testre kell célozni azt még talán elkapja a balta. Illetve még szuper képességként képesek a földszinten csápolva az emeleten megcsapni a zombik.
Na szóval valami fixnek érkeznie kellene majd jövő héten mert most ez a 0.47 kicsit nem sikerült.
-
Arkennys
addikt
Talán olyanra mentem ahol voltunk 10 en 40 ből, és hasonló arány. Talán tudom, hogy survival játék, de egyelőre egy hulladékhalmaz, és már nem is nagyon érdekel, milyenné "fejlesztik"
(sosem bf-eztem, és bocsi de nekem a realitás nem az, hogy egyfolytában zabálna, vagy van valami gondja. Ez már a ló másik oldala
)
-
-
FuRiONight
addikt
-
z0l1ka
aktív tag
elnézést, lejárt a szerkeszthetőség, de itt is találtam egy kis érdekességet
-
Huma
addikt
50 nem sok. De ha azt vesszük, hogy elméletileg nagyrészt kipusztult az emberiség...
Ekkora népsűrűségnél még csak nem botlik lépten-nyomon jk-ba az ember.Az lenne a tuti ha mmo-hoz hasonló méretű világ lenne és rengetegen csatlakozhatnának. Persze azért lenne valami ésszerű limit hogy ne menjen át agyatlan fps-be hanem tényleg akár több óra is eltelne anélkül hogy másik játékosba botlana az ember.
-
CrusherW
tag
Ezekkel az argumentumokkal kell felkapcsolózni az alkalmazás belépési pontját, vagyis az exe-jé, teheted ezt pl az asztalon, ha csináltál ikont a játékhoz, de akár közvetlen az exe-re is kötheted, vagy indíthatod is így a játékot parancssorból.
szerk.: ja igen ,ez steam játék, szóval steam-ben DayZ context menüjében Tulajdonságok és indítási opciók beállítása.
@Gordon32: a karakterreset néha megtörténik, bár én eddig csak olyan resetet tapasztaltam, aminek volt látványos oka. Például annyira laggolt a server, hogy látszólag épéségben léptem ki, de a karakterem már meghalt, esetleg a kilépés utánin 20 másodpercben még valaki megölt. De többen találkoztak már spontán resettel is. Azért győződj meg róla, hogy nem véletlenül egy HC serverre léptél-e be, néha én is megijedek, de kiderül, hogy csak eltévesztettem a hostot.
-
bugylee
tag
Felhőket kikapcsolhatod még esetleg. Nálam ezek vannak még pluszban, városban hozott 10, terepen 15 fpst:
Parancsinkonnál: -nosplash -skipIntro -world=empty -maxMem=8192 -maxVRAM=2047 -cpuCount=4 -exThreads=4
steamname.DayZProfile-ban átírni: sceneComplexity=150000; (500000 az alap) és írásvédetté tenni a fájlt
a DayZ.cfg: GPU_MaxFramesAhead és GPU_DetectedFramesAhead értékeket 1-re átírni.
És Razor Game Boostert is használom hozzá.
maxmem= RAM*1024
-nosplash -skipIntro -world=empty értékekkel gyorsabban tölt be a játék viszont nem látod magad a menüben. -
z0l1ka
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest