Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Hát nekem régebben voltak hasonló gondjaim a laggal ,de mára szinte teljesen megszűnt, oké persze nem teljes mértékben de nincs akkora lagg..Esetleg neked minden szerveren ezt csinálja ? Nekem volt ilyen de valószínű hogy valami "rossz" szerverre léptem mert csak ott volt ekkora lagg amit te is említettél,aztán egy szerver váltás után megszűnt

A Forest nekem is megvan ,de én kb 2 óra játszás után meguntam ,nagyon kevesek még benne a cuccok..Megépítettem a házakat ,mentem a barlangokba ,öltem kannibálokat ,építgettem de kész ennyi ..nem is tudok semmi jó élményt mondani ..craftolás is még édes kevés benne, nyílván majd később biztosan változni fog a véleményem ha lesz Multi vagy coop benne meg több cucc + Craftolás..de egyenlőre én félre tettem a gamet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg gondolom szerszerhost függő is. Milyen sávszél, milyen gépen megy, stb.