- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
RockHaRD #1152 üzenetére
Hát nekem régebben voltak hasonló gondjaim a laggal ,de mára szinte teljesen megszűnt, oké persze nem teljes mértékben de nincs akkora lagg..Esetleg neked minden szerveren ezt csinálja ? Nekem volt ilyen de valószínű hogy valami "rossz" szerverre léptem mert csak ott volt ekkora lagg amit te is említettél,aztán egy szerver váltás után megszűnt
A Forest nekem is megvan ,de én kb 2 óra játszás után meguntam ,nagyon kevesek még benne a cuccok..Megépítettem a házakat ,mentem a barlangokba ,öltem kannibálokat ,építgettem de kész ennyi ..nem is tudok semmi jó élményt mondani ..craftolás is még édes kevés benne, nyílván majd később biztosan változni fog a véleményem ha lesz Multi vagy coop benne meg több cucc + Craftolás..de egyenlőre én félre tettem a gamet.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest