Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-Eazy
csendes tag
Sziasztok
Nemrég kezdtem el a játékot, jelenleg O&S-nél tartok de sajnos későn jöttem rá, hogy melyik játékstílus passzol hozzám. A Man-serpent Greatsword-t használom light armorral, hogy fast rollolni tudjak.
Igazából gondolkozom egy újrakezdésen ehhez kérnék segítséget (gondolok itt a stat elosztásra, fegyverekre, páncélokra, esetleg varázslatokra bár ezeket még egyáltalán nem is használtam). Egy hasonló buildet szeretnék ha lehet és ha valaki felvilágosítana a fegyverek fejlesztési rendszeréről azt is nagyon megköszönném, mivel fogalmam sincsen miért jobb pl. egy chaos fegyver, mint egy raw vagy fire
-
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL #4397 üzenetére
Ha ora gondolsz akkor meg is lehet olni akkor is dobja a wiki szerint.
Vagy "The Fire Tempest pyromancy will be available as a gift after fulfilling her request of defeating the Bed of Chaos. If you defeat the Bed of Chaos before finding Quelana, she will disappear."
Vagy Fire Tempest > "Quelana gives it to you after finishing her favor. She will also drop it if killed."
Mondjuk en nem oltem meg meg de mar megvettem mindent.
-
BOBAKILL
őstag
Igen, asszem csak annyit számit. Megjelenik egy npc Blighttowmban ha felhúzod a pyro flamet 15re, egyik oszlopnál. Asszem ő a két pókcsaj nővére talán.
Nála sok soulért fel lehet buffolni még a flamet illetve árul pyrokat is és ha maxos lesz a flame akkor egy bónuszt pyrot is ad.
Eddig ezt én sem tudtam
-
Ez egy jó kérdés. Eddig úgy mentem ahogy ng-ben de most csak a nagyon lényeges helyekre megyek be és szedem fel ami hasznos (kövek stb.)
Pl dephts-be lemegyek mert van boss de nem járom be olyan körültekintően.Most pl a platnia miatt átcsaptam mindenen darkmoon tombig. Gargoyle-quelaag (dephtset ki is hagytam majd átcsaptam sens fortressen és kész. Ja meg volt sif-4kings mert kellett az a covenant.
-
sp8787
addikt
válasz
Yodamest #4391 üzenetére
Hidd el ez sokkal rosszabb mert amikor mondjuk ugy ,hogy "vegzel" egy jatekkal akkor marha nagy az uresseg es nem tudod mibe kellene fogni. Eddig ez meg csakcsak megoldodott de pl. a BB-ban mar nem tudom mit tudnek meg csinalni pedig tudom ,hogy ugyis visszamegyek. Keptelen vagyok ugymond tobb jatekkal jatszani, es ugyanigy felebe hagyni, addig megy amig tenyleg vege(marmint amikor en ugy erzem ,hogy na ennel tobb ebben egyelore nincs).
-
sp8787
addikt
Ti ,hogy jatszatok a NG+-okat? Siman Boss-Rush vagy azert probaltok mindent osszeszedni?
Mondjuk az Inventory kb. most ert abba a fazisba amikor mar kezd "idegesiteni". -
Yodamest
veterán
Jó neked, legalább nem kell annyi játék közül válogatnod, irigyellek.
Nekem meg pont az a bajom, hogy túl sok minden érdekel és nincs annyi időm, hogy mindennel játsszak.. eleve ott vannak a kompetitív esport játékok, toltam a LoL-t vagy 4 évig, tolom minden évben a fifát több ezer órát, mellette minden AAA játékot ki akarnék próbálni vagy adja az ég végigvinni, de pff nem könnyű
Most vettem meg pl. PS-re az új God of War-t, de nem tudom mikor fogok játszani vele.
-
sp8787
addikt
válasz
vorosmarti #4389 üzenetére
Persze ,hogy nem zarja ki. Vmilyen szinten irigylem azokat akik ennyifele jatekot kepesek elvezni.
Meg a sportjatekokat is "idiota" modon jatszom. Kivalasztom a leggyengebb csapatot es azt probalom feljebb vinni. Vszinu korlatolt/eloiteletes vagyok mint atom es ha nem latok ilyen jellegu perspektivat vmiben akkor azt elbol dobom. Ez van -
MageRG
addikt
válasz
Adam_Shepard #4384 üzenetére
Az Anor Londo gank squad-nak Fall Control-ja van.
Különben szép lassan mindegyik kinyírná magát ha körbe-körbe rohangálsz, ők meg ugrálnak le a lépcsőkről. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #4385 üzenetére
LOL most nézem, hogy hülyén írtam. van ez a kör és van az, mint az előző posztban. Az a talpa alatt van a játékosnak.
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #4385 üzenetére
Ja az nem az. Az erositi a varazslatokat ha a kozeleben vagy ha jol tudom.
-
MageRG
addikt
válasz
Adam_Shepard #4381 üzenetére
Az nem Slumbering Dragon Ring/Hush varázslat?
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #4381 üzenetére
Nem vmi olyan mint a 3ban a Spook?
-
Adam_Shepard
addikt
Ez a kék kör/fény egyes playerek lábán ezek mik?
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #4378 üzenetére
Hat ennel biztos jobb lesz.
Ja es azt ne felejtsd el ,hogy arrol biztos nem en tehetek ha neked nem tetszik egy jatek vagy nem tudsz vagy nem tudod hogyan kell jatszani vele.
-
törölt tag
'kulcs' megvásárolva, kutya megölve, gyűrű megszerezve, holnap jöhet a 4K
köszönöm még egyszer a segítséget
----
Jobban tetszik ez az epizód, mint a 3 tetszett (a 2 nem jött be, azt félúton abbahagytam). Az volt az első from software játékom. New Game plusban is megcsapkodtam benne mindenkit, de valahogy ez a rész jobban megfogott.
Az eddigi boss harcok nem voltak teljesen kielégítőek, azok mintha nehezebbek/jobbak lennének a 3. részben, de hátha találkozok még itt is egy Nameless Kinggel / Gaellel / Friedevel -
sp8787
addikt
Huhh ma azt hittem nagyon megsz**pattam magamat rendesen. Lementem a katakombakba Pinwheel, Gravelord, Kovacs celzattal de kihagytam egy par kapcsolot. Es az istennek nem tudtam kikecmeregni, ha nem sikerul akkor ugy lottek az egesz karakternek. Na de mostmar tudom ,hogy nagyon jolt megterveztek a jatekot mert ugyan nem tudom ,hogyan de vegul sikerult visszavanszorgni Firelinkbe.
-
-
törölt tag
válasz
Kvelstadt #4366 üzenetére
Hozzá nem tudtam bejutni azon az ajtón,de akkor tudom, hogy először azt kellene megoldani. Utánanézek, miként jutok be az ajtón,Megveszem a kulcsot 20 ezerért, megölöm a kutyulit és jöhet a 4k.
Nagyon szépen köszönöm#4368) BOBAKILL - köszönöm neked is, pont most találtam meg
-
törölt tag
Remélem tudtok segíteni, mert a hajamat tépem.
Dark Souls Remaszti -> XBox One X. Minden faszán megy és éppen szeretnék megküzdeni a 4Kings-el.
Odaérek és ugye le kell ugrani, na én bárhogy ugrok le, meghalok. Nem falling dmg vagy bármi, hanem amint elkezdek leugrani jön a szöveg, hogy meghaltál.Próbáltam a tetején középre besétálni, próbáltam a legutolsó lépcsőről leugrani...meghalok, bármit teszek.
Olvasgattam neten és a régi PC-s verzióval ez előfordult néhány embernél, ha nem fix 30fps-en nyomta, hanem unlockolva lett, na de ez konzol verzió...és nem is az alap kiadás...Találkozott valaki ezzel a problémával rajtam kívül?
-
vvega30
senior tag
-
MageRG
addikt
válasz
Šolaire #4360 üzenetére
Több dologból lehet tudni, hogy Petrus egy genya.
Egyrészt az elején beszél róla, hogy titkos a küldetése, de némi pénzért hajlandó beszélni róla neked.
Aztán Firelink alatt vannak eldugott cuccok, ami valószínűleg az övé, és ideális az élőholtak (vagy más játékosok) levadászásához - ilyen cracked red eye orb meg Lloyd's talisman.Harmadrészt - és ez a legfontosabb - ha rendes sorrendben haladsz a bossokkal, és Lautrec is életben van, elég érdekes beszélgetésbe keveredhetsz.
A Capra demon után Lautrec megemlíti, hogy milyen reménytelen küldetésre vállalkoztak Rhea-ék, aztán tipped ad (pénzért), hogy milyen könnyen lehetne tőle humanity-t szerezni.
Később, amikor Petrus visszajön, és megkérdezed hol vannak akiket kísért, röhögve bevallja hogy ő hagyta ott szándékosan Rhea-ékat a pácban. Ja, és hogy nyugodtan megölheted őket. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire #4353 üzenetére
Na majd akkor kipróbálom legközelebb. SZtem ha megjelenik fent akkor egyből lemegyek és kiiktatom fatert az egyenletből. Bár akkor is lehet hollow lesz... melyik könyvtárban lesz hollow?
Mekkora egy trollok ezek a fromosok.Bár azon sem lennék meglepődve ha tényleg valamire lehetne használni ezek ellenére.
-
Šolaire
veterán
válasz
Adam_Shepard #4349 üzenetére
Nagyon jó dlc csak kicsit rövid sajnos. Most először sikerült beidézni Sif-et. Mikor megkerestem a sötétségben akkor azt gondoltam magától beidéződik. Meglepődtem mikor a Boss fight közben megláttam a summon jelét
-
Šolaire
veterán
Ha nem veszed meg tőle az összes csodát és megölöd a lord bossokat akkor ahol imádkozik csak a lelkét tudod felvenni. Utána ha megölöd az apját nála lesz a lánya talizmánja az a bizonyíték hogy ő ölte meg!
Ha viszont megveszel tőle mindent akkor a könyvtárba lesz holow formában és neked támad. Egész játék alatt vigyáztam rá erre nekem kellett megölni. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt #4346 üzenetére
Játék végén járok, Gwynn előtt lehet lecsapkodok mindenkit. Bár mondjuk azokat nem kellene akik nem dobnak semmit. +7 estus után a fire keeper lelkek mire lesznek jók? Mert ugye soult nem adnak ha jól tudom..
Más: heavy karimmal ng+on megszívatott a Quelagg kétszer is. Robbantása onehit. Van egy sejtésem hogy a 4K-el is hasonló lesz a helyzet..
Dexes karimmal Kalameet eléggé nehéz volt. Sehogy sem sikerült lecsapni a farkát pedig párszor megsebeztem. Nem egyszerű dolog.Priscilla farkát könnyű volt katanával lecsapni. Seath-ét meg elbénáztam mert azt hittem bármelyik csápját le lehet...hát nem.
-
-
MageRG
addikt
válasz
Šolaire #4340 üzenetére
"Gondoltam megmentem az apjától..."
Que? Ez új. Hol lehet vele találkozni?
Azt hittem ha megmented a Tomb of Giants-ben, utána a templomban imádkozik, amíg meg nem veszed az összes varázslatot.
Utána nem tudom hova megy. Tippre az Archive Prison-be, mert ott lehet megtalálni a szettjét egy hullán. -
Šolaire
veterán
válasz
Adam_Shepard #4337 üzenetére
Érdemes megölni mert nem leszel bűnös. Ruhája nagyon jól néz ki,a két fegyó pedig tényleg jó. Az ottani dlc árus a játék egy részén beinvadel őt is megöltem dobta a ruháját tiszta bloodborne
[link]
Más : Rhea of Thorolund questline elég fura vége lett. Gondoltam megmentem az apjától megvettem tőle minden csodát erre nekem kellett megölni mert holow lett. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard #4337 üzenetére
Ha odaadod neki Artorias lelkét akkor mindkét fegyverét dobja, de ha megölöd akkor a szettjét is.
-
Šolaire
veterán
válasz
BOBAKILL #4335 üzenetére
Pvp-re ez brutál jó. Jobb kézbe : [link] bal kézbe : [link]
A bal kézben levő fegyóval nem lehet parryzni,viszon hasonló két kezes harcos lesz belőle mint a Souls 2 swordsman osztálya. [link] Viszont ha megcserjük a két fegyót akkor lehet parryzni is!
5-re húzva nagyon jó, mezei ellent hátbaszúrva sebzett a Silver tracer 920-at(ezzel ellensúlyozzák a parry hiányát ha a gold tracer van a bal kézben)míg a 15-ös Iaito 650-et,de nem tudtam kipróbálni rendesen,mert nem tudtam jelet lerakni semmivel sem,rosszalkodott a multi. -
BOBAKILL
őstag
Akit esetleg érdekel a chaos blade build: link
Pvp-re ajánlanám és esetleg olyan demon bosshoz akinek a támadását ki tudjátok dodgeolni és van idő estusra. A bleed az jó a demonok ellen, bár ez a chaos blade kockázatos talán túlságosan is az. Főleg a humanity skálázódás miatt. Nem az igazi a balanszolása, a ds3ban sokkal jobb. Kis mobok ellen jó mert a evil eye gyűrű visszatölti rendesen a hp-t. A pajzs nagyon gyengén tölt sajnos.
-
Én infuse-hoz használtam merz kellett a trofihoz. Más esetben sosem infuseolok és nem érdekel semilyen színüs slab csak a sima.
+7 a max estus. Én +5re emlékeztem és most ng+ba rápróbáltam és jé..
2azonos ringet nem lehet hordani még akkor sem ha m9ndjuk sz egyik névében már ott a +. És ja, 4kingsnél úgyis le kéne venni egyet. -
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL #4330 üzenetére
Mire hasznaljatok ezeket a White meg Red Slab-eket?
2 White Slab biztos van a jatekban vhol mert nalam annyi van es ezekbol meg egy darabot nem hasznaltam el.Van par kerdesem, barki valszolhat ha van kedve.
Az Estus akkor nem mehet +7 fole?
Lehet e 2 Ring of FAP-ot hordani?@Kvelstadt
Engem erdekel mivel az eredeti ugye kimaradt. Akar Spoiler moge rakva beirhatnad. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt #4329 üzenetére
Az egyik karakteremmel ng+-on vagyok, a másikkal is majdnem. Majd megfigyelem amit írtál hátha észreveszem. Grat a platinához!
Esetleg van éppen 2 sima slabem ha még kell.
Bár gondolom már nem nagyon kell. Nekem meg egy red slab jönne jól valahonnan.
Ja és egy white slab az van a kristálybarlangban jól emlékszem?
-
válasz
BOBAKILL #4327 üzenetére
Vagy ha ilyen ugrálósabb lesz akkor valszeg az ellenfelek is hozzá lesznek igazítva és akkor kb ott leszünk mint a ds bb, csak sokkal látványosabban.
És mi van ha ez a kövi lépés? Ott a from féle harcrendszer ami jól működik de már 5vjátékon keresztül azt használjuk. Lehet most így fejlesztik kicsit tovább.Egyébként nem tudom átment e már valaki ng+ba a remasterbe,de én igen a 3 hiányzó trofi miatt.
(Az egy dolog hogy meg is lett szépen a platina amihez az kellett hogy rendeztem egy tudatos ámokfutást sid-en 4kingsen és a két harangos bosdon keresutül darkmoon tombig.)
De észrevettem valami változást amire én nem emlékszem a régi verziónál szóval szerintem a remaster egyik újítása amiről nem tudom vokt e szó a kiadók részéről. -
BOBAKILL
őstag
Ugrik de a bal kezében van egy szigonyvető vagy mi és azzal ugrik nagyot. Sztem kár egy videóból bármit is levonni, majd ha lesz egy rendes gameplay. Sztem hasonló lesz a játékmechanika mint a BB-ban de ugrálósabb, amolyan ninjásabb. Nem hinném hogy gyökeresen változtatnának a jól bevált dolgokon a Fromnál. De ki tudja mi lesz, meglátjuk. Én bizakodó vagyok.
-
-
sp8787
addikt
válasz
Šolaire #4320 üzenetére
Fejlesztenek vmi lovoldozos jatekot is ha jol tudom, ugyhogy orulhetsz.
Na de viccet felreteve mi lenne az igazi dealbreaker?
Mi lenne ha kiderulne ,hogy openworld, nincs karakter generalas, nincs igazi karakter fejlesztes csak skill fejlesztes, lehet nehezseget allitani.....? Akkor...? -
BOBAKILL
őstag
válasz
vorosmarti #4315 üzenetére
A From eddigi képi világából kiindulva ez sem a hagyományos középkori Japán világ lesz az tuti. A videóból is látszik valamennyire. Lassan 10 éve hogy kijött a Demons Souls és azóta egyre jobb játékokat csinálnak Miyazakiék. Fogadni mernék rá hogy ***va jó lesz.
-
válasz
vorosmarti #4312 üzenetére
Mindegy milyen a világ, lénseg hogy a játék legyen jó.
A bloodborne is úgy indult nálam hogy közöm nem vokt ahhoz a világhoz de még azt se mondanám hogy nagyon tetszett, viszont bíztam a from-ban és nem is csalódtam. Közben pedig tök megtetszett a bb világa.Mostmeg japán mint a nioh. De szerintem itt az lesz hogy igen a from is csonàl most egy játékot ebben a témban viszont annyira nagyon nem nioh lesz!
-
MageRG
addikt
válasz
vorosmarti #4312 üzenetére
Már csináltak középkori Japánban játszódó játékot. A másik vonal (óriásrobotos) sem tetszett volna, gondolom...
-
Šolaire
veterán
From Software új játéka : [link]
-
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski #4305 üzenetére
Vamos? Persze. Elkalauzollak Nitoig. Segitek megölni. A Steam profilom láthatóvá teszem. Solaire néven vagyok jelolj be.
[link] -
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski #4303 üzenetére
Szia holnap este tudok segíteni. Be kell irnunk közös kódot és akkor fogod látni a jelemet. 18:00 akkor rakom a jelet mond meg hova.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm a sok tanácsot, de igaz nem játszok sokat de most abszolút nem játszok mert ezt a részt nem tudom megcsinálni? Valaki PC-n segítene végig menni ezen a …. sötét részen....???????
-
Šolaire
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest