Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Most végeztem egy kaszás buildes végigjátszással. Sose használtam, de tudtam hogy op cucc a great scythe. De hogy ennyire az meglepett.
Sokszor el se találtam az ellent a kaszával, valamiért ilyen bénácska a range néha. De ha betalál akkor sebez rendesen. Az összes katana sebzésben egy fos ehhez képest. Gatyában katanával hadonászni ezek után már egy vicc. (bocs attól aki katanázik
)
Először egy Iaito-s végigjátszást akartam, a játék elején nagy nehezen felszedtem blighttownban a katanát. Aztán meggondoltam magam mert ki akartam már próbálni a kaszát.
Ha valaki dexes ***ógépet akar építeni akkor ennél nincs jobb. Talán a lifehunt scythe lehet baszóbb, de azt ugye nem lehet a játék elején megszerezni. NG+on kifejlesztem azt is, annak mégiscsak 500as a bleedje.Artoriasnak power withinnel+resinnel kellett 6 csapás, Gwynnek talán 5 (nem volt parry). Manus és Kalameet ölt meg csak egyszer, a többi feküdt elsőre. Smoughék is megöltek egyszer de ott beszorultam. A mumusom, a 4kings is meglett elsőre így, bár átbaszott a játék mert jött egy 5. King is, egy csapásnyi hp-val.
Priscilla úgy halt meg hogy még láthatatlan volt. Sajna a farkát nem tudtam így levágni, pedig a tőre az irgalmatlan jó.
Érdekes hogy annyira nem ismerem Gwyn movesetjét, eddig inkább parryztem.
Majdnem meghaltam emiatt, a kardjával elér vagy 50mre is. Parry nélkül nem könnyű boss, Artorias egy vicc hozzá képest.
Ha sikerülne havel gyűrű nélkül valami magas poise-os armort felvennem akkor megállíthatatlan leszek.
Kár hogy a ds3ban nincs poise, csak az ellenfeleknek.Míg jön az Elden Ring addig elleszek még a soulsokkal, a demons soulst is ki kellene platinázni. Nem kell sok hozzá. Ja és a ds2-t is. Csak ahhoz nincs türelmem.
Darklurkó soul kellene meg valami covenentos szintlépés.
-
gborisz
tag
sziasztok ng+ -ra van vmi ajánlott soul level eloszlás? sunbro karaktert tolok, de ha nagyon eltérek az átlag szinttől, soha nem fog senki megidézni, és csak ng-re találok ilyen számokat
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
vorosmarti #4993 üzenetére
A franc tudja akkor pedig határozottan emlékszem rá 5 euró volt.
-
MageRG
addikt
válasz
vorosmarti #4993 üzenetére
5 EUR-ért venni a PtDE-t, aztán 4-ért a Remastered-et nem volt rossz üzlet.
-
Ry0K3N
senior tag
4 Euró a Remaster Steamen.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Woodslave #4986 üzenetére
Amíg nem trainerrel játszol addig sztem tök mindegy hogy vered le a bossokat. Amit a játék enged azt használd nyugodtan.
Witch of Izalith "bossharc"ot rendszeresen úgy nyomom hogy odaszaladok és 2 oldalról ledobom a búrát firebombbal, aztán csak begurulok középen és kész.Nem erőlködök vele mert idegesítő egy boss.
-
Rony949
őstag
válasz
Woodslave #4974 üzenetére
Nem arról van szó hogy a parry menő vagy nem, hanem hogy a parry lehetősége kiheréli a Gwyn bossfightot. Személyes véleményem szerint nem lenne szabad Gwyn-t parryzni, így jóval nagyobb kihívás lehetett volna. De egy csomó ember parryzi és rávágja hogy legkönnyebb boss ever.
-
Šolaire
veterán
Nem semmi ettől a szériától.
[link] -
ja. Annál igen. Levertem azt is. Azért kellett a fire keepert is leverni. Már megijedtem hogy a bögyöst is meg lehet ölni pedig ő aztán nagyon kedves. Kár azért hogy a végén nem lehet beszélni legalább a kígyóval meg a csajjal
arra hittem hogy ott lesz a Gwyn amikor eltűnt a szobor.
Gyanús is volt az a tök értelmetlen bonfire.
-
Na kezdem qrvara felbaxni az agyam. Végignyomja az ember lofax bossok végig. Ornsteinék kivéve. Aztán itt szopokn de annyira nem lehet azzal a karakterrrel akivel játszottam. Rohadtul nem lehet pajzsozni mert oda a stamina
-
BOBAKILL
őstag
Srácok? Láttátok az Elden Ring bemutatóját?
Nagggyon tetszik már most pedig semmit nem láttunk belőle, viszont a hangulatot adja.
Végre, ez már úgy gondolom egy igazi dark fantasy játék lesz végre.
A Sekiro csak egy falat kenyér volt az éhezőknek hogy addig se maradjunk from játék nélkül. -
Komolyan ez a bossrun a vén faxhoz? Ezt nem hiszem el. Itt komolyan csak azért örültem ha egy bosst elsőre sikerült mert annyira elbaxott ez a része
-
ja amúgy múlt hét hétfőn este kezdtem játszani, tegnap megint csak este tudtam, így van benne 50 óra... Tehát nem egészen 7 nap alatt.
-
Šolaire
veterán
válasz
Woodslave #4955 üzenetére
Tábortűztől egyenesen kijösz. Jobbra van a pók boss balra indulj el szaladj mérgezéssel ne törődj lesz tábortűz.Fel lehet szaladni egy részen megismered. Ott van egy láda. A láda mögött illúzió fal van. Üsd meg. Eltűnik. Elvezet egy rejtett helyszínre. Semmi különös nincs ott de brutál hangulatos.
-
Šolaire
veterán
Régóta nem frissítik. Sok hasznos infó van az oldalon ha valakit érdekel.
[link] -
Šolaire
veterán
válasz
Woodslave #4944 üzenetére
Dexes karival nem nagy kaland. 15-ös iaito-val adtam neki. Egyébként ha jól helyezkedel harc közbe akkor azért látni. Nem feltétlen kell állandóan dodgolni akkor persze nem úgy látod. Sokszor jobb ha tartod a távolságot mikor kombózik vagy belockolod és mikor oldalazol melléd csap.
-
Fanboy Mint én?
A 3 közül szamomra az volt a legélvezetesebb harc. A manus az olyan volt ami az alapban se tetszik. Tv 3/4-e, azt se látom mi történik aztán agyonbax vmivel. El se tudom képzelni dexes kétkezes karakterrel hogy csináltam volna meg.
A sárkány se volt sokkal áttekinthetőbb ahhoz képest hogy a ds2 dlcben mennyivel jobb volt a sárkány.
Nem vagyok fanboy a bossoktól egyáltalán nem vagyok elajulva egyedül a ornstein smoug volt emlekezetes.
Lassan a vége felé ki merem mondani hogy nekem a 2.is jobban tetszett. Sajnálom hogy a 3-al kezdtem sorba kellett volna haladni
-
MageRG
addikt
válasz
Woodslave #4942 üzenetére
Valamiért a fanboyok többsége teljesen odáig van meg vissza Artoriastól. Pedig dialógus nincs vele (csak cut content), ráadásul szerintem elcseszték a lore-t az alapjátékhoz képest.
Solaire vagy Siegmeyer sokkal nagyobb arc, de még Patches is.
Úgy látszik a coolság-faktor jobban számít. -
Šolaire
veterán
Sárkány alatt ez a zene megy. Anno nagyot ütött ez a trailer.
[link] -
Ez a Manus a főboss? Ha esetleg vmi csoda folytán kinyírom attól lehet tovább dlczni.?
Megmondom őszintén két próba alapján csak csúnyákat tudnék mondani
Igen láttam sifet aranyos kiskutya. Gondolom ettől még a jelenben le kell verni
-
-
Šolaire
veterán
válasz
Woodslave #4922 üzenetére
Darkroot hydra. Ott el tudsz menni balra. Ott győzd le az arany gólemet. Utána a summon jele megjelenik a tó partján ha igennel válaszolsz mert árus lesz. Ezután irány a dukes archives ahol a kék gólem dobja a kulcsot. Utána a dlc bejárata ott lesz ahol legyőzted az arany gólemet.
-
Šolaire
veterán
Leírom akkor. Dukes archives elején van egy kék gólem. Ez dobja a kulcsot a dlc-hez de csak akkor ha a hercegnőt kiszabadítjuk előtte darkrootban az arany gólemből.
-
MageRG
addikt
válasz
Woodslave #4911 üzenetére
Itt minden upgrade pathnek külön nyersanyag kell.
Ha már felhúztad egy szintre a fegyvered az egyik pathben, akkor nehezen, vagy sehogy se tudod másra konvertálni.
+5-ig közös, utána kell dönteni hogy int/faith scaling, fire, raw vagy quality lesz.
Ha már van egy +15-ös fegyvered, jobban jársz ha felfejlesztesz egy másik fegyvert nulláról, ha tüzest akarsz. -
válasz
Šolaire #4910 üzenetére
Ja megvannak a kovacsok. New londo mondjuk nem remlik. Van a 3-asban is. Elején egy. A csonti meg óriás. A fegyót Andre is felhuzta 15-re. Inkább az nem tistta mikor lehet tüzet rakni bele +5 +10 vagy nem lehet mindegyiket?
Na mindegy levagtam a hidrat ez se volt nagy veszély
-
Šolaire
veterán
válasz
Woodslave #4909 üzenetére
Itt három kovács van. (Később lesz még egy.)Minden embert külön kell megszerezni. Pl new londoba van egy amivel 15-re lehet fejleszteni a fegyót. Érdemes vele foglalkozni. Ha dexes vagy akkor egy 15-ös uchigatanával nagy vérengzést lehet rendezni.
a többi részben ezt könnyítették. Itt ez jóval nehezebb ez tény. Ez adja ennek a résznek a varázsát. A 2. Részben szerzel egy embert és kész a 3. Részben meg a szádba rakják a kovácsot. Nekem ez jobban tetszik mindent meg tudsz szerezni ahogy haladsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest