- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Na játszottam egy darabig a játékkal, hát nem tudom. Nekem annyira nem nagy szám, a graf nagyon gyenge még a kettöhöz képest is, meg olyan üres az egész. Régi ez már az az igazság, hiába a remastered. Lehet ha nem a 2 meg a 3 után játszanám nem igy látnám. Én ezzel a résszel sosam toltam, ugy utólag játszva nem tetszik most. Megyek tovább hátha megtetszik. Valszeg ha régen sokat toltam volna az egyet, az emlékek miatt tetszene ez is. De így...
-
Djuree
félisten
kezdő giftnek mit érdemes választani?
és melyik kassztal érdemes kezdeni?
-
Djuree
félisten
válasz
vorosmarti #3791 üzenetére
én el se tudom képzelni hogy lehetne ezt billzettel normálisan játszani, pedig játszok pc-n is sokat, de ez a style valahogy nem billzetre van szabva. de persze kinek mi a szokása. nekem pl az autós gémek jobban mennek billzettel mint kormánnyal.
-
Djuree
félisten
válasz
vorosmarti #3789 üzenetére
ez egy konzoljáték, persze h nem tudod beállítani normálisan billzetre. az csak azért van benne hogy legyen...tessék venni egy kontrollert. sokkal kézreállóbb az ilyen játékokban.
-
Djuree
félisten
válasz
Adam_Shepard #3747 üzenetére
picsába, én előrendeltem ps-re, de csak holnap küldik sztem, jövő héten tanfolyam, szval csak utána tudom kezdeni.
viszont nekem teljesen új lesz, mint egy tök új ds.bár mintha anno pc-n 5 percet játszottam volna vele, de az első csontit vagy mi volt az első ellenség, se tudtam akkor még leverni és meguntam. lehet most se fogom tudni persze.
-
Djuree
félisten
én remélem lesz benne fejlesztés, mert a régi játék ma már nem állná meg a helyét, mások az igények. bár én nem toltam az 1-et, de gondolom nem sok fegyver/páncél van benne, pedig az nagyon kéne bele.
-
Djuree
félisten
válasz
Adam_Shepard #3071 üzenetére
akkor playasia-ról kell megvenni. anno mindig onnan vettem meg a japó játékokat amik eu-ban nem jöttek ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest