- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
lanszelot #6613 üzenetére
A helyszínek melletti kis figurák jelzik, hogy ott van olyan játékos akinek van parazsa. A bossok ruháit a firelinkben az árus mamától veheted meg. Vissza lehet menni segíteni bármelyik bosshoz. Lerakod a fehér jelet és vársz, hogy beidézzenek. Ha neked kell segítség akkor te hívsz be másokat úgy, hogy aktiválod a jelét. Nem mindig van jel a földön, mert épp nem jár arra senki pl.
-
MageRG
addikt
válasz
lanszelot #6600 üzenetére
Szerintem is nagyon ügyes voltál, csak a végére elfáradt a figyelmed. Egy ilyen hosszú csatánál nem meglepő. Legközelebb jobb lesz.
Ha leviszed félig a king életét, akkor a villámos támadása a nehéz. Azt egy kicsit később kell dodge-olni, mint várná az ember.
Egyébként ahogy mondták, akkor a legbiztosabb támadni, amikor lecsap a levegőből.
Tehetsz human pine resint vagy carthus rouge-t a fegyveredre, csak arra megint külön kell figyelni. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Nem rossz, de az első menetben a wyvern fejét lockold be ne a Namelesst!
Illetve ne légy "mohó", sok Dodge és max 2 ütés!
Ha este nem megy akkor inkább nyugodt idegrendszerrel próbáld másnap.
Nem olyan nehéz mint aminek látszik. Türelem, lassú harc, de szép lassan elfogy a hpja. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nem semmi, én háromszor öltem, de most látom először azt a támadást, amivel a harc kezdődik
Én mondjuk teljesen más taktikát követtem. Közepes távolságnál maradva elég könnyen rá lehet venni, hogy ezt a támadást csinálja.
Amikor felugrik előre (felé) dodge, átrepül fölötted, gyorsan megfordulsz és ráfutsz. Három ütés be szokott férni, ha kockáztatsz négy is, bár azt van, hogy bünteti, meg attól is függ mennyit enged a stamina. Utána gyorsan bukfencek hátra. A támadások jó felét ki lehet így hagyni. Nem feltétlenül elegáns vagy gyors, mert néha az istennek se ugrik, de hatékony -
MageRG
addikt
válasz
lanszelot #6575 üzenetére
Offline-ban nem kellene más játékosokkal találkoznod. Gépi irányítású "játékosok" meghatározott pontokon lehetnek, akiket le kell győznöd. Ilyen pl. a katanás fószer Firelink előtt. Mások csak akkor jönnek ha ember alakban vagy (pl. Kirk a templomban).
Illetve te is tudsz behívni gépi segítőket, ha megtalálod a jelüket.Online a kék színű fantomok automatikusan beidézett segítők, akik a hostot (akinek a játékában vagytok) védik. Nekik a pirosakat kell legyőzni.
A pirosak invaderek, akiknek a hostot kell likvidálni.
Az arany és fehér játékosok a hostot segítik. Céljuk hogy közösen legyőzzék a terület főellenségét.
Van még egy frakció, a Mound Makers, akik ún. mad phantom alakban jönnek. Na, ők mindenkire támadhatnak. -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #6560 üzenetére
Leszedtem 2 nem legális verziót /először veletlen dlc nélkülit azért 2t/
Mind a 2 vel jó volt a mentés.
De az enyém a 2ik karaktert sehogy se látta.Megcsináltam a youtube-os humbugot, és igy az enyém is látja.
Ott azt írják bannolhatnak miatta, tényleg bannolhatnak?Arra gondoltam hogy tolom kicsit offline, hogy mentsen, törlöm és újra leszedem steam-ről, és úgy megpróbálom ismét bemásolni, hogy elfogadja e úgy.
Vagy így is bannolhatnak?Azért szöszölök ennyit, mert elkezdem, valami miatt vissza kell állítsam /win újra rakás , jatek hiba bármi/ és akkor megint nem fogadja majd el és úszik a teljes mentés.
Így pedig már tudnám, hogy hogyan, nem a hajam tépném 100 óra játék után kezdeni elölről.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest