- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
dedix
tag
Tortent egy furcsasag. Mikor itthon bedugtam a router tapjat, se kep, se hang nem volt, a ledek sem vilagitottak. Radugtam egy masik egyseget a tapra, szinten. Most egy masik taprol megy. Tehat meghalt a tapja. A furcsasag az, hogy amikor elhoztam meg a tapnak (latszolag) semmi baja sem volt. Esetleg ez okozhatta a problemat? Marmint, hogy haldoklott mar es emiatt nem ment a net.
Neha itt is eldobalja a kapcsolatot idonkent es csak vagy aramtalanitasra, vagy resetelesre ter magahoz. Valamint iszonyatosan melegszik, pontosabban forrosodik, alig lehet a tetejen tartani a kezet...
-
dedix
tag
Segitseget kernek.
Adott egy D-LINK DSL-321B modem, a T-home, valamint egy TP-LINK TL-WR642G router.
A gondom, hogy nem megy a net, belso halozat ok, de a net nem. Elhoztam a sractol a routert es kabelnettel (fibernet) tokeletesen megy.
Bridge modban nem probaltam a modemet. Ennyi lenne?
DHCP-vel jatszottam, modemen ki, routeren be, etc.
IP cimek nem egyeznek (modem 192.168.1.1, router: 192.168.2.1)
Ki osszon, mellyiknel allitsam be a PPPoE adatokat?
A routerben Dynamic IP-vel magahoz terni tunt, de megsem volt net...
Please help!
Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest