- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
zez-zez
tag
Ennek a lapnak van integrált LAN-ja. Ezek szerint a pci-os lan kártyákkal van bajod. Nem vagyok benne biztos, de mintha ebben a lapban is használtam pci lan kártyát (Realtek). Nem emlékszem semmilyen problémára. Amúgy hangkari no meg pláne USB kari kapcsán szivatott 1000-el. Nem mindegy melyik slotba dugod, meg úgy egyáltalán napszak és időjárás függvénye
Két különböző VIA chippes usb karival szopatott! Meg a nagytesója is a CUV266-DLS. Ennek a lapnak lelke van! Amúgy a ramok nincsenek túl kis időzítésre beállítva?
-
zez-zez
tag
Elkelt. Zárható.
-
zez-zez
tag
Na szóval - a lap elkelt. Beszéltem Tomotyval és megerősítette vételi szándékát. Maradt viszont egy s370-es vakproci és egy kicsit zilált állapotú (de tökéletes) 5 eszközös kábel lezáróval. Ha kell valakinek jelezze.
Ja és a 9,1GB-os cheetah ami vihető 2,5k-ért. -
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín #47 üzenetére
Ha Te mondod, elhiszem. Én sajnos nem ismerem.
Érdekes figura
Mivel nem tudtam és Twinsennek már válaszoltam, ha akarja akkor viheti. Legfeljebb Tomoty megharagszik. Vagy máskor valóban fölhív. Vagy nem ígéri meg.
Tehát ha Twinsen előre utal, valóban ki jön pár száz fotyiból a posta. -
zez-zez
tag
Föl!
-
zez-zez
tag
Tomoty nem jelentkezett. Úgy tűnik tehát, hogy továbbra is eladó a cucc.
-
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín #32 üzenetére
Szerintem is, de egyrészt tisztában voltam azzal hogy nem lesz tolongás, másrészt apasztani szeretném a készleteket.
-
zez-zez
tag
válasz
cskamacska #31 üzenetére
Ja, ez lenne az.
-
zez-zez
tag
Tehát eladó:
CUV4X-DLS alaplap integrált scsi vezérlővel, tartozékok: hátlap, vakproci, 5 eszközös scsi kábel, doboz.
Ráadás: Seagate Cheetah 9,2GB ST39204LW.
Ár: 16K. -
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín #27 üzenetére
Hát igen, szépen hangzik! Ez is a baj, mert tulajdonképpen semmi szükségem rá. De hát összerakni egy elméletileg leggyorsabb cumine-s gépet...
Nem is tudom... talán jobb volt amikor az autókat cserélgettem... -
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín #25 üzenetére
Ha esetleg a kolléga elvinné a 220-ast, talán megvenném tőled a 420-ast procik és talán a vinya nélkül. Az árat el tudom képzelni. Előtte azonban érdekel a duál memkezelés előnye. Tudsz mondani everest vagy sandra eredményeket? Mármint memre vonatkozót.
-
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín #18 üzenetére
Printszkrín, segíts! Mondj kérlek egy árat a házra-tápra-lapra-2×256memre, ami olcsó de nem rontja le túlságosan az árakat.
-
zez-zez
tag
Ja, és hiányzik még 1db oridzsi hűtőborda a teljes boldogsághoz.
-
zez-zez
tag
válasz
Printszkrín #18 üzenetére
Szevasz!
Basszus annak idején krafttól hoztam egy 5v-osat, azt leszarta. Azóta pedig más szelek fújnak. Ha nem megy el így (mondjuk nem is árulom), egyszer (ha lesz időm) elugrok érte, mert jó lenne legalább beüzemelni. Kicsit fáj a szívem a 2db 1gigás prockány és a 19160-as végett hogy parlagon hevernek. -
zez-zez
tag
!
-
zez-zez
tag
Nyahúúúúúú..........
-
zez-zez
tag
Föl!
-
zez-zez
tag
Senkit sem érdekel egy ilyen kiváló, integrált scsi vezérlővel rendelkező dual alaplap?
-
zez-zez
tag
CUV4X-DLS alaplap, tartozékok: hátlap, vakproci, 5 eszközös scsi kábel, doboz.
Ráadás: Seagate Cheetah 9,2GB ST39204LW.
Ár: 16K.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest